1. 251.
    +2
    egitim sistemi de gibko lan. 12 sene osmanli tarihi goruyoruz amk. kutsal germen imp. kim bilmiyoruz.

    1. dunya savasi sonrasi alayi ulkemize girmis. iyi guzelde amk hepsini ocu gibi gostermenin mantigi nedir? milliyetcilik diye gibip atarken, ermeni sorunu nedir bilmiyoruz. selimin soykirim yapmis oldugunu kim hatirliyor?

    kurtulus savasi 2. dunya savasindan daha cok derste anlatildi lan. taarruz bilmeyen askerlere kadar ayrintisini ogrenirken 2. dunya savasindaki liderleri kimse bilmez. ki kurtulus savasinda verilen sehit sayisi azinliktan bile az lan. canakkale dunya savasi kadar sehit verirken, kurtulus savasinda hic bir yerde su kadar sehit verildi denmiyor.

    erwin rommel ogrenildiginde kazim karabekir unutulacaktir diyen zihniyet var amk. rommel daha saglam bana gore

    matematigi islerken hic bir hoca bunun kullanim alani sudur cocuklar dememistir. ondan sonra gib gibi matematik yapmamiz bekleniyor. biri soylesin hadi polinomun kullanim alanini. sinus, tanjant hangi yonde biliyor mu cocuklar?

    ondan sonra gerizekali cocuklar cikiyor diye elestiriliyor amk. gencler arasinda yilda 2 kitap okuyan sayisi yok denecek kadar az.

    ogretmenleri o kadar gerizekali gibi anlatmasa suan dershane denen bir tak olmazdi. cok matah gibi gosteriliyor dershaneler. lan cogu kiz evlenecek adam bulmaya gidiyor dershaneye. ben de gittim amk kac tanesine. alayi kezban doluydu.

    boyle egitim sistemi sadece turkiyede var kardeslerim. hindistanda integral deyince icat yapiyor adamlar.
    ···
   tümünü göster