1. 1.
    +53 -6
    Öncelikle şundan bahsedeyim. Toplumumuzda erkekler kızları hep masum, kırılgan, tabu dolu görmüştür. Toplumda zamanla naif duruşun yanında ender rastlanan cesur, tabularını yıkmış, dobra kız diye bir tabir çıkmış, aşırı prim yapmıştır.
    giberoglif ise dobra, cesur, tabusuz kız profiline özenmiş, egosunun gerektirdiklerini bu taklidi yapmakta bulmuş.
    Nickine gib yazmakla, am, züt, meme kelimelerini kullanabilmekle cesur olunmaz. incisözlük ise küfürlü entry girme sitesi değildir. Küfrü orjinal kılan bir yerdir burası.
    Babana yazdıklarını gösterebilir misin? Annene yahut sevgiline? Ben buyum cümlesini onlara da savunabilir misin? Bizim hakkımızda fırsat buldukları anda amımı gibecekler paniğinden sıyrılmış mısın? Bekaret senin için önem arz etmiyo mu? Binlerce soru ile maske kullandığını kendine bile kanıtlayabilirdim. Ama aklın başında olsa idi. Aklın başında olsa taklit de yapmazdın. Belki de taklit etmek istediğin güruhun orjinal insanı olurdun. Yürüyüş fotolarında görünüyomuşsun. Arkadaşlar söyledi şöyle bişey oldu diye. Görmedim de capsini, ama yapay tavırların on dakikada nefret ettirdi senden. Muhtemelen çirkinsidir de. Yoksa yakana asmazdın ismini ortam görmemiş okyanus bakterisi gibi.
    Son olarak, ben almiyim. Tüm sözlük dıbını ddıbını dağıtsın inşallah.
    Şimdi imla yanlışlarımı bulma zamanı. Hadi küçük beynine kuvvet.
    ···
   tümünü göster