1. 1.
    +88 -149
    neler kaybettiğinin farkında olmayan insandır. rektum denilen bölgenin içinde (yani züt deliği) peniste bulunandan daha fazla duyu reseptörü bulunmaktadır, ve bu reseptörler uyaranlara penistekinden daha duyarlıdır.
    yani sen 31 çekerken 10x zevk alıyorsan eğer, bunu zütüne parmağını da sokarak 40x e kadar çıkarabilirsin, bak 4 katı diyorum, bu ne demek bir hesap et, normal bir 31 sonrası boşalmanın 4 katı bir zevk yaşamak, 4 kat diyorum ya, eğer zevkin 25x ise 100x olacak yani.
    inanılmaz bir deneyim, önyargı ile yaklaşanlar, gibtir lan diyenler, buradaki amaç sadece zevk almak, başka birşey değil.
    bu arada hayatım boyunca bir kere bile erkek erkeğe ilişki yaşamadım, sayısını hatırlamadığım kadar çok kızla çıktım, 3 senelikte düzenli ve ciddi bir ilişkimin olduğu kız arkadaşım var.
    yani demem o ki, bu olay zevk alma işi, delikanlılıkla erkeklikle alakası yok, 31 çekmek dünyanın en delikanlı işiymiş gibi yorumlar yapmayın, çok delikanlı iseniz gidin am gibin.
    31 zevk aracıdır, 31+züte parmak= nirvananın bir adım öncesidir.

    edit: başlık tahmin ettiğim tartışmalara fikir aykırılıklarına sebep oldu, ama bana destek çıkan arkadaşlar azımsanmayacak kadar çoklar.
    bakın arkadaşlar, ben burada kimseyi muallakliğe özendirmiyorum, bir kere kendim öyle değilim, yukarıda açıklamamı yaptım, aşağıdaki entrylerde de gerekli cevapları verdim.
    böyle birşey var, yani böyle bir olay var ve sen bunu yaparsın yapmazsın o senin kararın, şimdi mesela yeni bir tuz markası çıkmış, yemeklere kattığında tadını çok daha güzel hale getiriyor, ismi de monosodyum glutamat, bunun dildeki lezzet reseptörlerini etkilediği bilimsel olarak kanıtlanmış, şimdi bunu artık biliyorsun yani bu tuzu alıp almamak tamamen senin kararın ama daha lezzetli herşey onun sayesinde böyle de bir bilgi var. demem o ki herkes istediği şeyi yapmakta veya yapmamakta özgürdür, bunu yaparsın yapmazsın o senin kararın, ama verdiği zevkin daha fazla olduğunu inkar edemezsin.

    edit 2: eğer sen zütüne parmağını soktun diye gidip erkeklere domalacaksan kusura bakma senin muallak olacağın varmış, bunca zamandır yaparım bir kere bile o tarz düşüncem olmadı, ha sen ben nefsime hakim olamam, korkuyorum, zütüme sokup zevk alırsam sonra gider zencilere gibtiririm kendimi diyorsan o senin iradenle ilgilidir, buraya gelip bana muallaksin muhabbeti hakkını vermez sana.

    edit 3: sadece son şukulananlarıma bakın başka da birşey demiyorum

    edit 4: bahsettiğim olayı yapan o kadar çok fazla kişi var ki aslında, sadece sizin gibi düşünenler yüzünden kendilerini afişe etmiyorlar edemiyorlar, başlık içerisinde entrylerin çoğuna gerekli cevapları verdim, ve size yemin ederim sayısız özel mesaj aldım, kimisi destek amacıyla atılmış kimisi ise teknik öğrenme amaçlı.
    ···
   tümünü göster