1. 1876.
    0
    beyler merhaba, ben kalin tarak. esas nick'im sanirim bir yanlis anlasilma sonucu caylak yapilmis, moderator'lere mesaj attim fakat sanirim yogunluk yuzunden mesajlarla fazla ilgilenemiyorlar.

    olayi buradan aciklayayim.

    caylak olmama neden olan olay, sabaha karsi kimse yokken 2521 - 2661 arasi bazi sayilarin basliklarini acmam. o anda online olan jb isimli co-mod bunu flood gibi algilayip (kimse olmadigi icin sol frame ilerlemiyordu) gorevini yapmis ve gibayet etmis.

    sonradan jb ile mesajlastik, yanlis anlasilmayi aciklamaya calistim, olay daha onceden yazdigim bir hikaye icin basliklari acmakti. sonra bunlari edit'leyip hikayenin kalan kismini ekleyecektim. onceden yazdigim bolumlere ornek olarak (bkz: 2473) basligina bakilabilir.

    neyse fazla uzatmayayim. amacim kesinlikle flood yapmak degildi, zaten 2009 girisli yazarim zamaninda yeteri kadar entry girdim. daha onceden bu sekilde baslik actigim icin flood gibi algilanacagini dusunmemistim, bundan sonra dikkat ederim.

    hesabim caylak yapilirken son girdigim 150 entry silinmis, bunlar 4 aya yayilan entry'lerdi ve son actigim basliklara baglantilari da yoktu. yeni bir ceza sistemi mi bilmiyorum ama cok agir geldi.

    burayi okuyan moderator varsa lutfen hesabimi acip, silinen entry'lerimi canlandirabilir mi?
    ···
   tümünü göster