1. 1.
    0
    Bize yillardir kadin ve erkek esitliginden bahsedildi ve hala devam etmekte. Bakin picler. Daha biz cocukken zihinlerimize ayrim yerlestirildi. Nasil mi ?

    " Pamuktan" prenses ve " Odundan" pinokyo. Daha kucuk amlilarimizin kucukken kafalarina " erkekler odundur" dusuncesi beyinlerine yerlestirilmekte. Bu dusunce 23-24 yaslarinda sona erer. Biz buna " evrim" diyelim. Cunku evde kalma asamasina geldikleri icin " onume gelene veriyim, olsun bitsin" moduna girerler. Peki ama ya bu yasa kadar ?

    Iste sorun burda basliyo. Amlilarimizin bu "evrim" donemine kadar istediklerini yapmayan erkekler hep " odun " durumuna dusmustur. Cicek almazsiniz, "odun" olursunuz. Seni seviyorum demezsiniz,"odun" olursunuz. Bunun gibi bi cok sey var. Ama bi konu daha varki bu konu amlilarimizin "romantizm" dedigi seyi sacma sapan seye cevirir. Biz buna erkek dilinde " Romantik adi altinda gibis" diyoruz.

    Amlilarimizin " romantizm" dusuncesi Amerikan filmlerinde gordugu " mum isi altinda gibisme"," yagmur altinda hasta olma pahasina yiyisme","ona hediyeler alip, hediye verdiginiz gunun aksaminda gibisme" ve bunun gibi bi ton zirva.

    Bu amerikan filmlerini izleyen amlilarimiz ordaki manken erkeklere, fitness modellere sacma bir hoslanma gostererek " ben uzun boylo erkok istiyooraaamm, esmer olsooooonnn, kaslo olsuuunnn, adonis olsooonn" triplerine girerler. Sanki kendileri o filmlerdeki kizlardan. Peki karisalarin boyle bi erkek koysak ? Erkek bunlari opmeye kalksa " olmooozz yoaaa" moduna girerler. E abi hani istiyodun ?

    Ozet;
    " romantizm" adi altinda mum isinda amlilari bi guzel giberseniz onlar icin " romontik erkoookk" ama amlilarimizi bi arkadasimizin evine goturup gibmeye kalksak " hayvansaaaan yooaaa" gibi bi tepki alip "odun" durumuna duseriz.
    ···
   tümünü göster