1. 2276.
    +2
    rick artık milleti reddedecek durumda mısın lan serseri. daryl gitti, oscar öldü elinde bi kore çakması glenn bi de sakat hershel kaldı. bunlarla değil zombi öldürmek sıradan kavgaya gidilmez amk. daryl gibi adamı nasıl bırakırsın? kaybetmemek için bence alacaktı rick bunları karşısına bakın burda zaten az kişi kaldık, "yamuk yapanın dıbına korum" diyecekti, olup bitecekti. yarın governor eli silahlı 50 adamla gelse çok rahat dağıtır çıkar hapishaneyi beyimiz hala no, no, diyor. diğer gruptaki beyazları gibtir et ama o siyahiyi yanına al bence. hem o adama the wire dizisinden kalma bir sempatim var o yamuk yapacak bir adam değil. garanti veriyorum.

    uzunca bir aranın ardından heyecan verici bir bölüm bekledim tıpkı sezonun önceki yarısı gibi ancak özellikle son kısımlarına doğru çok sıktı. woodbury halkının ukalalığı ve andrea'nın konuşması felaket senaryosunun en olmayacak en absürt şeyiydi belki. ortalık kırılıp giderken woodbury halkının sanki dışarıda güllük gülistanlık bir durum varmışçasına dışarı çıkmaya ısrar etmesinden tutun da andrea'nın birlik mesajına kadar saçma bir şey yoktu. andrea kim oluyor da sözü dinleniyor, daha dün gelmiş biri nasıl güven verebilir? mal zaten bir de gecmis konusma yapiyor, koyunlarda "hayir hayir" derken "evet evet" demeye basladi korler sagirlar yerine mallarla mallar birbirini agirlar diyorum.

    andrea’nın artık fişi çekilmesi gerek. gözümde iyice kaltaklaştı iki valiyle yatınca kasabanın şerifi havalarına büründü ama oç vali onu gibtir edecektir en kısa zamanda.
    ···
   tümünü göster