1. 1.
    +2 -2
    öncelikle şunu söyleyeyim. "insan maymundan geliyorsa şimdiki maymunlar neden insan olmuyor" diye düşünen sabit fikirli şakirtler; evrim dediğimiz süreç milyon yılı kapsıyor. henüz bir kısmına tanık oluğumuz 2013 adet yıl geçmiş durumda. yani evrim durmuştur diyemez kimse.

    insanlarla maymunların atası ortaktır, insan maymundan gelir diye geçiştirmeyiniz. ayrıca insanda bulunan kuyruk kemiğini nasıl açıklayacaksınız yaradılışçı kardeşlerim ? bu durum binlerce yıl önce atalarımızda kuyruk olduğunun göstergesidir. aksi taktirde kuyruk olmadığı halde kuyruk kemiği olmasının ne manası var ?

    ayrıca balinalarda da kuyruk kemiği bulunmaktadır. http://pikcur.com/?pm=3234 ve insanınkiyle büyük oranda yapısal olarak aynı özelliktedir.

    bir de "20lik diş" denen mevzu var. hiçbir işe yaramayan bu diş niye çıkar ? söyleyeyim, çünkü insanların çene yapısı anatomisi değişmektedir. anıt mezarlardan çıkan kafataslarına baktığınızda daha geniş yapıya sahip çeneleri olan insanlar çıkar. insan çenesi yapısal olarak daraldığı için de o dişin çıkışı sıkıntılı bir hale gelmiştir.

    velhasılkelam durum budur.
    ···
   tümünü göster