1. 1.
    +6 -1
    beyler onu mutlaka yakınlarınızla tanıştırın bilinçaltına "evleneceğim kızsın" mesajı verin. yakınlarınızla tanıştırdığınızda size güveni kat kat artacaktır. bir iki sefer aileniz varken eve davet edin ve birşey yapmadan gönderin, onu kötü amaçla sevmediğinizi anlayacaktır. sonraki seferde ise evde kimse yokken davet edin, memnuniyetle gelecektir. beraber yemek yaparız film izleriz falan deyin.

    eve gelirken kola almasını isteyin ki cidden yemek yapacağınızı anlasın. kısa yoldan bi spagetti yapıverin. beraber film izlerken yiyin.

    önemli olan nokta: filmi bilgisayarda izleyeceksiniz. ama kız gelmeden laptopın şarjını azaltın 5 dakika falan kullanılabilecek kadar bırakın. tam izlerken bilgisayar şak kapansın.

    neyse boşver deyip kızın gözlerinin içine dalın, bir süre bakışıp öpüşmeye başlayın. bir süre sadece öpüşün. sonrasında yatırıp öpüşmeye devam edin ve vücudunun hassas yerlerini okşayıp, boynunu falan öpün. sonra göğüslerine bakmaya başlayıp sırıtın. utansa bile hoşuna gidecektir. nazikçe açın ve öpüp yalayın. hoşuna gider. daha sonra kucağınıza alıp sürtünme falan yaparsınız ondan sonra da devamı size kalmış

    hadi rastgele binler
    ···
   tümünü göster