1. 1.
    +5 -1
    http://media.startv.com.t...oGalleries/6587/14655.jpg

    ah hazal, önce kırmızı elbiseni alltan tutup memelerine kadar kaldırırım. sonra kilolarından dolayı şişen memelerinin ve büyüyen züt göbeğinden bahsedip seni utandırırım. utanınca kızaran tombul yanaklarını öpücüklere boğar sonra başlardım memelerini emmeye.
    emmek ki ne emmek. dudaklarımı meme uçlarına elektrikli süpürge gibi vakuumlayarak kilitleyip süt ya da başka bir kadınsı sıvı çıkıncaya kadar bırakmam. kilolardan dolayı büyüyüp aşağı hafif sarkarak göğüsünle temas ettiği kısımları yine ağzımda memeucu gibi emerim. sonra ojeli parmak uçlarını ağzıma alır bebeklerin kendi ellerini emdiği gibi başlarım soğura soğura emmeye.
    kocaman olmuş göbeğini göbek deliğinden başlamak üzere her tarafından öperek seni bir güzel şımartırım. şımarıklıktan oynaşmaya başlayınca külodunu da çıkartır ayak bileklerinden itibaren dondurmna yalar gibi bacaklarını yalarım. aynı dondurma yalar gibi. ayak topuğunun biraz berisinden başlar ta kutsal am'a kadar yalamaktan dilim kuruyyunca dilimi ağzıma zütürerek tekrar ıslatıp kaldığım yerden devam ederim. ondan sonra güzeller güzeli büyük poponu öpmeye başlarım eğer popona şaplak atılmasınsan hoşlanmıyosan bi ondan bi ondan öpmeye başlarım. bi onndan bi ondan. iflahım gibilinceye değin şişman popolarını öptükten sonra (muhtemelen) ojeli ayaklarını biraz ağzımda ısıtırım. mm ankara soğuğunda çivi gibi olmuş bu küçük sevimli kadınsı ayaklar. seni yüzükoyun hale getirince popondan üst tarafına yani sırtına masaj yaparak seni biraz gevşetttikten sonra sırtına rasgele öpücükler kondururum. "nereyi öpeyim lşimdi nereyi öpeyim" diye sana da sorarak küçük fantezi oyunları oynamaktan da geri kalmam. ardından patlıcan gibi olmuş kollarının her birini havaya kaldırır başlarım koklamaya. hem de ne koklama. o karşı konulması çok zor kadın kokunu ciğerime bir sigara tiryakisinin iftarda yaktığı sigara gibi bronşlarımın en ince süngerlerine sininceye kadar içime çekerim. patlıcan kolların pazuların nefesimdeki buharın özgül nemiyle yalanmış gibi olur adeta.
    emilmedik, ıslatılmadık, 122 defa öpülmedik bir yer kalmadığına emin olduktan sonra uyarıla uyarıla dokunsan ağlayacak duruma gelmiş aletimi çıkartır önce tropik adalardaki dolansız, aldanışsız, aşk ve ciks içindeki yaşamı hatırlatan gözlerine, toplu toplu yanaklarına, dudaklarına değdiririm. sonra içi biraz yağ tutmuş popona değdirir değdirmez daha kutsal am'a sıra gelmeden güneşin alnında saatlerce bekletildikten sonra içine mentol atılmış 2.5 litrelik cocacola şişesi gibi infılak ederim heralde
    ···
   tümünü göster