1. 26.
    +3 -1
    Bu mal mal baktı. "Yaa çok iyisin ama ben bu sene ööle bişi düşünmüyorum. Önceliğim dersten yana başka şeylere zaman ayıramam. Üzgünüm." dedi. Acayip kıl olmuştum ama karıya çaktırmamaya çalıştım, sonra sağda solda "reddettim züt oldu uhauahauh" diye konuşur azını yüzünü kırarım diye.

    Bıraktım bunu eve ardından kendi evime gittim...

    Ertesi gün. Karının gözümde değeri sıfırdı. hemen başka karıları kesmeye başladım. Derken hiç beklemediğim birşey oldu. Diğer sınıflardan bi kız kantinde otururken gelip karşımdaki sandalyeyi çekip oturdu. Dumur olmuştum. Karı güzel de bişeydi. Sarışın 1.70 boylarında hafif balık etli yuvarlak memeli bişi. Direkt lafa daldı "senin burda işin ne" diye. Şaşaladım. "Tanışıyor muyuz?" dedim. Yok tanışmıyoruz da senin tipin resmen bağırıyor buraya ait değilim diye, neden bu dersaneye geliyorsun ki sen dedi...

    Uzatmayayım hatuna neden o dersanede olduğumu anlattım. Tanıştık ettik. ne dinlediğimi sordu. Çıkarttım discman i bişiler dinlettim buna. Ya ben de çok seviyorum metallica' yı falan dedi bu. Hepten şaşalamıştım.
    ···
   tümünü göster