1. 76.
    +6
    doktorum obsesif kompulsif bozukluk, major depresyon ve strese bağlı gastrit tanılarıyla verdi bu ilacı. ilk bir hafta 10 mg'lık tableti ikiye bölerek kullanmamı, bünye alışınca dozu arttırmamı söyledi.

    ilk 10 günlük yarım doz (5mg) deneyimlerim
    ilacı gece yatmadan birkaç saat önce almaya başladım böylece yan etkilerini gece uyurken çekeyim de uyanınca veya gündüz milletin içindeyken rezil olmayayım falan diye.

    öncelikle geceleri uykuya dalmada zorluk, hafif çarpıntı yaptı. sonunda uykuya daldıktan sonra gece çişe kalktığımda hani televizyonun kapalıyken yanan stand-by ışığı falan var ya kırmızı nokta, onlar böyle acayip falan gelmeye başlamıştı garip bi ışığa duyarlılık çektim ilk hafta. sabahları uyanmak da neredeyse imkansızdı. sanki üzerimde fil oturuyo gibiydim ilk 1 hafta 10 gün hep öküz oturuyo gibiydi üzerimde. hastalıklarıma da zerre kadar faydası olmamıştı. prozac ve lustralin aksine iştahımda değişikliğe sebep olmamıştı bu ilaç.

    10. gün ve sonrası

    yan etkilerin zamanla azalmasıyla dozu artıracak cesareti kendimde buldum. artık uykuya dalabiliyordum ışığa duyarlılık ve sabah yataktan kazınarak kalkma dürtüsü kaybolmuştu.

    böylece ilacı tam doz (10 mg) kullanmaya başladım. 2-3 gün yine ilk paragraflarda bahsettiğim yan etkileri çektim ama bu sefer bunlar çok daha çabuk kayboldu.

    çok garip rüyalar görmeye başladım. unuttuğum şeyler açığa çıkmaya falan başladı.

    3. hafta ve sonrası
    sonunda ilacın ufak tefek faydalarını görmeye başlıyorsunuz. normalde olsa bağırıp çağıracağınız olaylara gibtiret be olm hallederiz dürtüsü geliyor içinizden. ilk başlarda bu dürtü baskın olmasa da içinizde oluşuyor hani. yani olaya yine fazla tepki verip sinirlenip bağırıp çağırıyorsunuz ama içinizde sizi yavaşlatan bir etki büyüyor derinlerde yavaş yavaş.

    1. ay ve sonrası
    ay o çocuk çok cool yaa yeaaa
    adam raat abi
    vs. tarzı sözler sizin için sarf edilmeye başlıyor.

    bi bakıyosunuz ki "gibimde mi" kalıbı dilinize dolanmış.

    sabah ereksiyonlarında azalma var. ilk posta yine de eskisiyle aynı ivmede takılıyor ama 2. ve 3. postanın gelimi 10x gecikiyor. performans olarak çok iyi ama alınan zevk azalıyor.

    3. ve 6. ayda editleyeceğim burayı. okuyan şukulasın da unutmayayım buraları. nick-altına da ayır demem. hadi eyw.

    4 yıl sonra gelen edit: arkadaşlar görünüşe göre cipralex açtığınız başlığa dönüp editlemeyi unutturuyor. başlık açarken ilaca başlarsanız iki kez düşünün.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster