1. 1.
    +9 -2
    bu başlıkta sizi öyle bi motive ediyorum ki, yaza kadar çok ciksi bir vücuda sahip oluyorsunuz.

    beyler, "yok lan benden çıkmaz, çok şişmanım, çok güçsüzüm" falan demeyin hiç. ben de öyle başladım. dedim ki kendi kendime, bir defa geliyoruz dıbına koyduğumun dünyasına, niye benim de bi gurur duyacak vücudum olmasın amk?

    evet beyler, mümkün, hatta çok gerçekçi!

    ilk olarak kendi durumumu anlatıyorum. 2 ay önce 95 kilo damazlık bir donuz gibiydim amk. 183 boy. memeler karı memesi gibi, az daha süt gelecek amk. karın cami gibi olmuş. züt bacak falan her yerden yağ fışkırıyor.

    klişe bi laf vardır "egzersizle göbek gitmez, altta kas büyür ama göbek yine kalır". evet, haklı buna söyleyenler, ama o göbeği eritmek zor mu ki? yok lan, yeminle zor değil!

    diyet! evet beyler, bir kaç haftalık diyetle çok iyi kilo atabilirsiniz! diyet çok basit, yağ, tuz ve şeker yemeyeceksiniz (yesen bile çok az miktarda).

    evet beyler, bu diyeti yapıp da spor yapmazsanız, yine zayıflarsınız, ama yağ eridikten sonra altta kas olmazsa güzel bir vücuda sahip olmazsınız.

    peki yağ yok, tuz yok, şeker yok, ne yiyelim amk? o kadar şey var lan, yannan yeyin amk (bıyıklı bini sevindi galiba)

    proteini bol olan yemekler yiyeceksiniz! mesela, tavuk ya da hindi göğüsü, yumurta, balık, mercimek, çerez, az yağlı yoğurt ve daha neler neler. olum bunlar az değil lan, bunları yemeklerinize eklerseniz günlük yeteri kadar protein alabilirsiniz. protein kaslarınızın gıdasıdır. ha bi de az 31 çekin amk, sperm iyidir candır (entry-nick).

    işte beyler, bu söylediklerle gıdalanırsanız, kaslarınızın hızlı gelişmesi için ilk ve en büyük adımı atmış bulunursunuz. yemeklere alışmak zor değil, fazla 1 hafta sonra bu yemeklere alışırsınız ve bi daha bırakmak istemezsiniz. çünkü diğer, o sağlıksız yemekleri yediğinizde kendinizi çok yorgun hissedeceksiniz, ağırlaşacaksınız, vücudunuz artık sağlıklı beslenmeye alıştığı için tabi ki de.

    spor durumu ise şöyle panpalar. iki günde bir defa spor yapacaksınız. ama karın kaslarınıza her gün çalışacaksınız. yine bunlara da ilk haftada alışırsınız zaten. ilk bir iki defa zor gelebilir, sebep, kaslarınızın daha açılmamış olması, alışmamış olmasıdır.

    aslında istediğiniz karın kası çalıştırma progrdıbını kullanabilirsiniz, hepsi effektifdir. bana sorarsanız, ben "adrian james 6 pack" progrdıbını kullanıyorum. günde 5-6 dakikanızı alır. 5-6 dakika lan, ne ki amk? bahaneler hepsi boştur amk, düşünsene, 5 dakika lan bu amk! "adrian james 6 pack"in iphone app'i var, onu da kullanabilirsiniz. 2 tl bi şey fiyatı. olmadı, youtube'da iyi bir program var. "8 minutes abs workout" diye geçiyor, alın bu da linki. http://www.youtube.com/watch?v=W-9L0J_9qag bu ilk seviye, 3 tane seviye var ama zaten bunlar çok iyi bir sonuç alırsınız. kasları daha gelişmiş, daha alışmış olanlar 2ci seviyeden başlayabilir. ilk başta boynunuz ağrıyabilir, normal bi şey, 3-4 defadan sonra geçer o acı.

    gelelim vücudun diğer kaslarına. ayak zaten bigibletle, ya da koşmakla, olmadı zıplamakla, oturup kalkmakla, her şekilde geliştirilir zaten, o kolay.

    genel olarak haftada 3 defa çalışacaksınız. bu günlerden ikisinde göğüs ve biceps, 1inde ise sırt ve triceps çalışacaksınız.

    antremanlar için spor salonuna gitmeniz çok çok iyi olur. göğüs progrdıbınız bu

    http://aegisperformance.c...uploads/2011/05/basic.jpg
    http://www.building-muscl...-dumbbell-bench-press.jpg
    http://101exercises.com/w...1/Incline-bench-press.jpg bunu 45 derecelik bir açıda yapıyorsunuz
    http://fitnessbodygain.co...ll-Incline-Benh-Press.jpg bunu 45 derecelik bir açıda yapıyorsunuz
    http://www.workout-routin...ne-breathing-pullover.jpg

    bunlar her birini 8 defa olarak 3 kere tekrar edeceksiniz. ama unutmayın, en fazla 1 dakika ara verebilirsiniz. normalde 30 saniye ama, 1 dakikayı geçmesin, kaslar soğumasın

    gelelim kollara. biceps çalışmaları

    http://www.weight-trainin...mbbell-bicep-exercise.jpg sağ-sol-sağ-sol olarak yapacaksınız bunu. 15 defa her kol için. bunu da 3 defa yapacaksınız.
    http://www.menshealth.com...iles/shared/Picture_4.jpg bunu oturarak da, ayakta da yapabilirsiniz. ama burda iki kolun ikisi de aynı anda kaldırılacak.
    http://www.realfitnessblo...ads/2008/08/conc_curl.jpg bunu da oturarak ya da ayakta yapabilirisiniz. ayakta yaparsanız, eğilip kolunuzu bacağınıza dayayarak yapacaksınız

    triceps çalışmaları

    http://www.goldenworkoutr...bbell-tricep-kickback.gif
    http://www.mega-pro.com/i...ses/tricep_one_armext.gif
    http://weighttrainingexer...ell-Triceps-Extension.jpg bunu halterle de yapabilirsiniz. o zaman böyle olacak
    http://www.goldenworkoutr...ell-triceps-extension.gif

    işte bu beyler. yazı uzun olabilir, ama bunların hepsini yapmanın zamanını hesaplayayım size.

    her gün karın çalışması en fazla 10 dakikanızı alır.
    iki günde bir defa yapacağınız program ise bir saatinizi alır. hızlı yaparsanız bu süre 40 dakikaya da iner, bende öyle. ama yavaş yaparsanız bir buçuk saatinizi alır.

    çok mu lan? söyleyin bana, allahına imanına hakem bey, bu da mı gol değil?

    hadi beyler, yemek yaptım, onu yiyeceğim şimdi. tavuk göğüsü, pirinç ve yoğurt yiyeceğim, bana afiyet olsun, size de başarılar!

    özet: beni bilen bilir, uzun başlık açtım mı kesinlikle değerli bir şey yazmışımdır.

    edit: ey başlıkta hata arayan panpalar, gidin bi başlık açın daha iyi anlatın, motive edin, millet de yararlansın. burda osuruk gibi sesler çıkarmanın bi anlamı yok. şimdi gibtirin gidin tembel binler
    ···
   tümünü göster