1. 1.
    +1
    o yada bu sebepten dolayi su an nerede bulunuyorsa orada ki toplumla birlikte yasamaktan gibilmis kardeslerim . size siz olsanizda olmasanizda yapacagim seyi anlatmak istiyorum . umarim yol ve silah arkadasi panpalarim cikar burdan ve birlikte hareket ederiz .

    20 yasindayim , bu projede ki diger arkadasim 22 yasinda . ben hukuk ve siyaset bilimi okuyorum . o ise resim bölümünde okuyor . derdimiz su ; gibildik amk . cidden bunaldik .
    gibtirip gidip kafamiza göre yasamayi planliyoruz . kis aylari yazi idare debilcek sekilde para kazanip ve okul islerini ayaga dolanmicak sekilde halledip yilin 4,5 ayi daglarda ovalarda yasamayi planliyoruz . ben profesyonel olarak gitarla ugrasiyorum . gecen yil bi deneme yaptik . beraber o sürede ortaya koyrudugumuz seyler bir kac müzede sergilendiler .
    gercekten mutlu ve huzurlu geri döndük ve artik sehir hayati pekte huzur vermemeye basladi .

    olay su ; istedigimiz yere gidiyoruz . balik avlayarak , tavsan avlayarak , konserve yiyerek toplayicilik yaparak hayatta kaliyoruz . alkol ve konserveler disinda herseyi dogadan karsiliyoruz . tüketmemenin ve medeniyetten kopuklugun olusturdugu ruh hali 5. günden sonra inanilmaz bi özgüven veriyor ve yaraticilik katsayimiz gökyüzüyle yarisiyor .

    vasfi olan olmayan hayallerinde yalniz sekilde dogada yasamak olan panpalarim bana yazsinlar . kontakt halinde olalim . is yerinden yaziyorum . imla hatasi felan doludur panpalarim pardon .

    edit:sözlük disindan 3 arkadasimiz daha katilicak . biri yunan . saygilar
    ···
   tümünü göster