1. 1.
    +26 -3
    Yine uyku tutmadı gecenin kör saatlerinde,ne mi yaptım sırf mutlu olıyım diye girdim facebook'da ilk çıkmaya başladığımız zamanlarda ki konuşmalarımızı okudum saatlerce. birbirimize sürekli aşk sözleri söylermişiz ne kadar da mutluymuşuz ozamanlar. HE bu arada birşey öğrendim güzel oynamışsın aşık rolünü. Dualarını yalnış okumusun be melek yüzlüm şükretsen ayrılmazdık,kopmazdık ki birbirimizden .birşeyi farketim zamanla herşey unutulurmuş baksana bana birzamanlar herşeyim dermişsin ordan anladım ..

    Bizim aşkımız destanlaşsın derken hikaye olmuş oysaki baksana nekadar da mutlu ve duacıymışız ozamanlar

    http://imgim.com/2898inciz820962.jpg

    Ben aşkı böyle hayal etmemiştim ki şimdi suçlu olan sırf o an ki mutlulukla aşk oyunları oynıyan eski sevgili mi yoksa bu aşk sözlerine , seni hiç bırakmıcam yeminlerine inanan o masum çocuk mu hangisi lan suçlu hangisi .

    Eskiden saatlerce aşk sözleri sarf ettiğimiz günlerden eser yok .Tıpkı savaştan geriye kalan yıkık,dökük şehir gibi şimdi aşk

    Her aşk gibi güzel sözler le başladı soğuk bir elvedayla bitti.En acısıda ne biliyormusun senden vazgeçiyorum dediğini bildiğim halde benim senden vazgeçmek istememe gerçeğim. He birde senin hatıralarınla dolu bu şehir her adım attığım yerde senli olan yerler çıkıyor karşıma yine küsüyorum hayata .

    http://imgim.com/8853inciy7892800.jpg Aşk bu kadar kolay mı hani yeminler,dualar . Neden hiç gitmicem bırakmıcam diyen ilk önce gibtir olup gider ki
    ···
   tümünü göster