1. 76.
    +1
    o sirada on bank bosaldi. bizimki atildi hemen kaptik. az once de yemek yedigimiz yerde 3 defa yer degistirmistik onun yuzunden. hatta 3 bucuk. bir tanesi de bosalmis tam kapacakken baskasi kapmisti akjshfkasjfhas

    yer degistirmek hosuma gitmemisti tabi. ne guzel sicacik sokulmus icime girecekken dagildi butun hava. oraya gectigimizde de sarilmaya devam etti. rahatladim. yine ayni atmosferi yakaladik. romantik konusmalar iste. becerebildigim/iz kadar. mtluydum lan.

    simdi size bir sey itiraf edeyim. yalan degil bunlar. yalan olsa bu kadar kasmam amk. bu yuzden bu aciklamayi yapma ihtiyaci hissettim. anlatiyorsam hepsini anlatayim. hepsini anlatamam da iste... bu hayatimi giben ilk kiz vardi ya.. iste o da istanbuldaydi aslinda. ist'a geldigimde ona da mesaj atmistim gorusur muyuz diye. o da sehir disindayim demisti. gercekten de oyleydi biliyorum. haber edersin o zaman musait oldugunda dedim. ondan umudumu kesmistim aslinda. geri donmesine ragmen mesaj atmamisti cunku.

    o an telefona mesaj geldi. titresimdeydi. bizimkisi fark etmedi. telefon sag cebimeydi. biz bununla konusmaya devam ettik. gozunu kapat dedim. mesajdan bagimsiz olarak. mesaj gelmemisti o an. sen kapatiyor musun dedim. hayir dedim. biri gozcu olacakti. ara ara kapatirim dedim. kalbimi dinle yeter dedim iste. sadece kalbimi. romantiklesiyoz amk. mesaj geldi. biraz bekledikten sonra caktirmadan actim. sag taraftaydi dedigim gibi. mesaji acip okumadim. ilk sevgilimden geliyordu. mesajin ilk cumlesi yazar ya yeni gelen kutusunda. bazi telefonlarda oyledir. onu bile dikkatli okumadim ama anladigim kadariyla musait bir gun veriyordu. gibtir ettim. o ani bozamazdi hicbir sey. aklim kalmisti onda ama gibtir ettim ite. ego patlamasi yasiyordum panpalar. hayatimi giben kizi giblemiyordum lan. hem de yanimda bir baska kiz var. off off. ruya gibi.
    ···
   tümünü göster