1. 26.
    +3
    erkekte kriter olarak "kişiliği" alıyorsun ama kadında kriter olarak "adriana lima" gibi olmayı yani "güzelliği" kriter olarak belirliyorsun. Erkek adam gibi olduktan sonra tipsiz ya da ne bileyim kariyersiz, parasız olsa bile adriana lima gibi hem çok karakterli hem çok sadık hem çok güzel bir kadını haketmiş mi oluyor? Adriana lima gibi güzel bir kadının neden karakterini sorgulamıyorsun? Erkek bin değil de efendi olunca illa tüm güzel kadınların peşinde kuyruk mu olması lazım? Bunca efendi ama çirkin kadının da peşinde bir sürü yakışıklı olmalı o zaman. Ayrıca kadında güzellik arıyorsan yüzlerce güzel kadın var elin yüzün düzgünse zor değil herhangi biri ile olman. Kendinle tezat oluşturuyorsun bence ayrıca şunu da eklemeden geçemeyeceğim, bir adam kendini merhametli, beyefendi, sadık, güçlü, adam gibi adam, delikanlı vs tabirlerle anlatıyorsa o erkekten korkacaksın. Ya da bir kadın sürekli ben dürüstüm, ben böyle iyiyim şöyle sadığım diye anlatıyorsa o kadından da korkacaksın. Atalarımız ne güzel demiş "havlayan köpekten korkmayacaksın" ..

    Bugune kadar başımıza gelenler, ağlayıp göz yaşı döktüğümüz adamlar/kadınlar, birçok şeyi göze alıp uğruna feda edilen değerler.. Bu adamlar/kadınlar değil miydi efendi, dürüst, sadık olan? Hep onlar yakmadı mı canımızı?

    bin ruhlu bir erkek ya da bin ruhlu bir kadın çok daha tehlikesizdir bunlardan. En azından niyetleri belli. Ben efendiyim, dürüstüm, mertim diye ortada dolanıp insanların hayallerini sömürmüyorlar. insanların duyguları ile değil bedenleriyle oynuyorlar ki bunu diğer "efendi" adamlar gibi sinsice yapmıyorlar alanen ulu orta yapıyorlar.
    ···
   tümünü göster