1. 51.
    +2
    @43

    1 Uzak bi dedicated üzerinden SSH tunnel ile internete çıkıyorum ben. Onun üzerinden tor network e bağlanıyorum. iddian ssh ın da kırılabildiği yönünde. Bu da demektir ki bankacılık ve özel bilgiler herkesin elinin altında. Bunun gibi birşeyin olduğu bir bilişim dünyasını hayal ediyosun. Neresi burası tekrar soruyorum hollywood mu ?

    2 SSL encryption ı kırabilmek için elde etmen gereken veriyi hiçbir dünya ülkesinde elde edemezsin. giberler. Kök sertifikayı elde edecek birileri yoktur. Skandal olur. SSL i kırabilen iss da yoktur. Bu benim amcaoğlu sha1 kırıyo demek gibi bişey. Benim bilgisayarıma kadar şifreli geldikten sonra çözülüyorsa veri hiç kimse buna erişemez. Nereye bağlandığını görebilirler çok uğraşırlarsa belki. Ama ne aldığını göremezler. ellerinde kanıt olmaz.

    3 Yine ve yine SSL davasına geliyoruz ki. SHA1 in kırıldığını iddia ediyosan buna da söylenecek birşey yok. Kevin Mitnick hocan sana bunu da anlatsın. Hollywood da yaşamıyoruz. O kadar gelişmiş değil bunlar. türkiye cumhuriyeti müthiş kaliteli ve envanterli bilişim departmanına sahiptir diyosan içlerinden çok tanıyorumdur. Üç tane lamer ı durduramıyolar. Hala neyin derdindesiniz.

    Ortalama bir pkk elemanından çok daha tehlikeli bilgi edindim diyelim.
    ···
   tümünü göster