1. 1.
    +27 -3
    öncelikle şunu söyleyim kesinlikle sazan mazan.avi değildir. böbrek.avi hiç değildir. f-16 türkiyede sivil hayatta pek kullanılmadığı için firma benzin istasyonlarına, küçük işletmelere vs. 30ar adet gönderip her müşteriye birer adet denemesi için teşvik yapmış satılsın diye.bizim milleti karıları biliyosunuz beyler ayyy çok hızlıı ayy yüreğim kaltı dalağım kalktı kimse alışamamış.

    arkadaşımın babasına da gelmiş 30 adet üstünde promosyon yazdığı için satamamışta adam. uğraşanın dıbına koyim demiş eve zütürmüş. o değil kullanamamış bide dıbına kodum kabiliyetsizi, neresine basacağını bilememiş arkadaş öyle diyo
    http://bidepo.com/?v=f1611.jpg

    arkadaştan 10 tane aldım. hoşuma gitmedi. araba kullanırım daha iyi alışmışız biz binler napayım. abim kargo şirketinde çalışıyor ama şuan izinli. abime sordum onun bi ehliyeti varmış bütün sürücü kursları veriyomuş zaten 30 tl'de parası varmış. alır kullanırsın temiz temiz üniye okula heryere zamanında gidersiniz.

    not: km'de 500 tl yakıyomuş arkadaş söyledi

    perşembe günü kayseri üzerinden başlıycak işe. 12 şehir gezicek 3 günde şimdi o şehirleri sayıyorum. o şehirlerde olan panpalara da tırın üstünde gönderiyorum.

    ama alkollü kullanmak yok he binler bak söylim !!!

    şehirler;

    adana, çorum, izmir, istanbul, tekirdağ, bursa, balıkesir, ankara, eskişehir, konya, trabzon ve artvin panpalar.

    bu şehirlerde olan panpalarımıza gönderebiliyorum ancak. geri kalanlara ulaştıramam. f-16'nın capsini atıyorum birazdan. inanan inanır inanmayan gibtirsin gitsin. beni bilen biliyor zaten amk

    şimdi gelelim oyuna. entry sonu 69 la biten 10 panpa tutturdugu entry numarasını bana atıyor, adresini yazıyor ve en geç cumartesi günü f-16 elinde oluyor.

    oyun başlasın. tutturanları buraya editliyorum

    edit: panpalar tutturan panpalarım bana mesaj atıyor
    ···
   tümünü göster