1. 26.
    +4 -1
    @1 bende makina mühendisiyim. senin 2 senelik maaşını ben bir parti ihracatımda yapıyorum. konunun ne tahsille ne de yaptığınız işle hiç bir ilgisi yok. anlaşılan sen okumuş liselilerdensin.

    kardeşim kızın gibiş deneyimlerinin olması güzel seni tatmin etmeyi bilir. bakire değil diye her önüne gelenle gibişiyor iması olmasın olm okumuş adamsın biraz düşün sen önüne her gelen kadınla yatıp kalkmak istersin abazasın hormonlarını kontrol edemezsin ama kadınlar edebilir.

    şimdi gelelim işin en kıl bölümüne bakire değil size dürüstse, kardeşim bu kız artık benim namusum bakanı çatur çutur giber ayağına sıkar yollarım dersen mutlu olursun.

    sahip çıkmaz he bu bunla gibişmiştir şunla gibişebilir buna böyle dedi buna şöyle bakıyor dersen katil olursun sonunda yada ezik.

    önemli olan zihniyet meselesi.

    not: kendi tecrübem evet bakire olmayan bir kızla evlenecektim. lakin benim mutlu olmam onu veya ailesini tehlikeye atabilirdi (ofisimde legal işler dönmez) millet peşime düşünce ayrıldım ondan, şimdi istanbulda taksimde bir otel odasındayım. barda tanıştığım yabancı hatunlara çakıyorum.

    senin düşüncene göre hergün farklı bir karıya çakmak muhteşem bir olay.sor bana mutluyum? cevaplayayım panpa. cehennemdeyim onu okadar özlüyorum ki hiç bir kadın beni onun kdar mutlu ve huzurlu edemedi. hiç bir kadın onu 1 gram dahi unutturamadı.

    özet: oku yada gibtir et. seçim senin
    ···
   tümünü göster