1. 76.
    +1
    Lise 3 teydim o zaman cafede garson hatun benim Hatunla beni gorunce geldi gene tipini gibtiklerim cekiyodu. Sirf opusmeye bulusur olmustuk.

    Ya da durun ben daha da bastan basliym. Benim hatun iri kiyimdi yasitlarina gore daha buyuk gorunuyodu. Bi gun beni okuldan sonra bulusmaya daveT etti baska arkadaslar da vardi. Diger arkadaslar bizi sıksık yalniz birakiyorlardi. Onlar bir grup hatunla ben ayri bi gruptuk. Ben bana ilgi duydugunu sezdim. Sanirim ortak arkadaslarimiza bana ilgi duydugunu soylemisti. Sadece yalniz birakmalarindan degil, baska zamanlarda da benimle kkonusuyor selam veriyordu. Sezgilerime guveniyordum ilk adimi benden bekliyor gibiydi. Ve ben de ona ona ilgi duydugumu soyledim. O da o anda karsilik verdi. Bir yandan midemde kelebekler ucusuyor bir yandan da ilk ben acilmis olmama ragmen ilgi duyulan olmanin verdigi bir ego tatmini alevleniyordu.

    ilk ya da ikinci bulusmamizda dedimki sevgililer olarak birseyler ekgib gibi sanki.. sanirim guldu tam hatirlamiyorum.. ne gibi dedi. Bilmiyorum dedim. Tam ne dusundugumu ben de bilmiyordum ama aklimda opusmek de vardi. Bu ozel anin layikina uygun gerceklesmesini istiyordum hem. Malum cafeye gitmeyi teklif etti. Ben de kabul ettim. Yanaktan uzun opucukler geldii. Dudaklarini uzun sure yanagimda tutuyordu. Ben de aynı sekilde. Sonra ne olduysa dudaklarımız kavuştu. Geçen haftalar boyunca öpüşmelerimiz giderek ateşli şehvetli hale geldi.

    Aylar sonra ayrildik.
    ···
   tümünü göster