1. 1.
    +3
    şeyler.. bu ayıktırmayı size herkes yapmaz kıymetimi bilin.

    -sözlükte bazı buglar vardır bunlardan bazıları; boş entry girmek, bir entrynin şuku butonunu linke çevirip insanlara tıklatmak, tıkladığında bilgisayarını kitleyebilecek başlıklar açmak (bu başlığa girebilene şuku vs. gibi başlıklar olabilir)...
    not: mavi yazmak bug değildir, link, köprü veya bkz ifade eder.

    -nesil atlamak kesinlikle mümkün değildir. nesil lvl atlamak gibi bir şey de değildir. yalnızca sözlüğe kayıt olma tarihini ifade eder. bu sayede ilk gelenlerle sonradan gelenler birbirinden ayrılabilir.

    -şuku sayın diğer insanlar tarafından görülemez, (bazı şanslı 4.nesiller hariç; ben gibi. bizim hesaplar üzerinde denenmiş daha sonra kaldırılmış bir şeydir.) şuku sayınla yalnızca kendini tatmin edebilirsin.

    -3000 şuku alan nesil atlar 2000 eksi alan nesil düşer gibi saçmalıklara kanmayın. yalan hepsi yalan. şuku kasmak aslında mantıksızdır. şuku yalnızca anlık olarak o entrynin beğenilip beğenilmediğini anlaman için oraya koyulmuş bir şeydir..

    -bir başlıktan entry sildiğinizde o entrynizi modlar görebilir. yani bir diğer deyişle; modlar silinen entryleri sanki silinmemiş gibi o başlığın altında görebilirler. dolayısıyla komşumuzun kızı esranın akıl almaz fotoları başlığı açıpta sonradan kaçmanız modlar açısından anlamsızdır.

    -modlar inbox unuzu da görebilirler. gelen kutusu giden kutusu. her takunuza bakabilirler. bu da aklınızda bulunsun.

    -sözlük içerisinde geçen bir yazı anlık olarak değiştirilebilir. caps alınıp sazanlar avilenebilir. örneğin şu yazar bana şöyle mesaj attı diyip caps veren oç aslında yalan söyleyebilir. photoshop veya benzeri bişe yapmasına gerekte yoktur. bu yüzden gerçeğinden ayırt etmeniz olanaksızdır. yalan olabileceğini aklınızdan çıkartmayın.

    edit: heh bir de unutmadan. şöyle bir link görürseniz tıklamayın.

    http://inci.sozlukspot.com/ss_index.php?sa=cikis
    ···
   tümünü göster