1. 1.
    +6
    bu yannanlık hayatımıza girdi gireli özümüzden koptuk. burdakilerin bircoğu asosyal picler biliyorum. sosyal olmak bir yana dursun, insan yalnız da mutlu olabilir. bunu kabul ediyorum. oysa dışarda gercel bir hayat var. bircoğumuzun cocukluğundan hatırladığı gercek bir dünya. kelebek yakalamak, köpek taşlamak, bir böceği görüp şaşırmak, bir ciceği görüp koklamak var.

    ilk işimi internetten buldum. ilk arabamı internetten satın aldım. ilk kız arkadaşımla internette tanıştım. ve hepsinin sonu hüsranla bitti. oysa gercek hayatta hersey ne kadar da uzun sürüyordu.

    ben hep fuck the system derim. hic televizyon izlemem. kapitalizmin oyunlarına, reklamlarına kanmam. ama artık internet de kapitalizmin bir oyunu oldu. facebook sigaradan beter bağımlılık yapıyor amk. internet bana cok sey kazandırdı ama artık kaybettirmeye başladı. bu yüzden artık kullanmayacam bu taku beyler. fakir bir şairim ama, yüreğim zengin hesabı takılıp, bulduğum en ucuz şarabı icip taktan hayatıma devam edecem.

    özgür değiliz hicbirimiz. insanı istekleri mahkum eder. artık hicbirseyi istemiyorum. sadece yaşamsal ihtiyaclar. sağlıcakla kalın...
    ···
   tümünü göster