1. 1.
    +1
    Beyler benim aletin bir sorunu yok kendim bodyle uğraşırım amerika da da bu işlerle uğraşan bir ürolog arkadaşım var uzun tartışmalardan sonra size gerçekten bunun formülünü veriyorum.

    Dalga geçen huur çocugudur. Zaten böyle bir konuda 3-5 ileti dalga geçmek için parmağımı yormam. Bana uzun uzun açıklamasını yaptırmayın. Bu formülü bir yaşam stili haline getirmeniz lazım. Bu aletinizi zebellah gibi 6-7 cm uzatmaz ama 3-4 santim uzunlukta ve biraz kalınlıkta mutlaka faydası olacak. Aşşaıdaki formülü bir sene civarı düzenli uygulayın .

    Ama bir konuda anlaşalım eğer faydasını görürsenizher türlü özel hediye veya şuku nickaltı yağmuru alırım. Yaramazsada her türlü ağzıma sıçın.

    Formül şudur :

    Düzenli Spor (Body building veya plates[ek madde almadan tozsuz hapsız])+ ginseng, yeşilçay vb. damar genişletmek ve rahatlamasına yardımcı özel çaylar (günlük çay tüketiminin yarısı kadar)+ bol bol kırmızı et ve kan yapıcı yiyecekler (elinizden düşmesin)+ vpiils takviyesi alınabilir+ kan ilacı takviyesi alınabilir+ alkol ve sigara bırakılmalı (yani bırakırsanız faydası mutlaka olur)

    Böylece hem vücud yapar kanlı canlı bir yapıya sahip olursunuz. Hemde ciks hayatınızı düzene katıp aleti şaha kaldırırsınız.
    ···
   tümünü göster