1. 51.
    +2 -1
    1. iblis bizim kullandığımız terim onların farklı rütbe ve oluşumları var dediğin gibiyse tek bir kişiyle gibsen görüşmezsin seni giblemezler 1 artık şeytanların büyük çoğunluğu gruplara hükmediyor standart insanlara değil . iyice açılayayim..

    1 insanı yönetmek yerine etkin bir insanı yönetir örneğin hitler örneği (şeytan falan yöentiyor demiyorum bakın) hitler şeytani olarak bilinir şeytan sadece hitleri etki altına alsa birçok insanı almış olacak bu tip etkin adamları kafalar.

    2.Dediğin gibi gölge ve anlık görüntüler halinde halüsinasyon şeklinde görüyorsan çok büyük bir istek elde edemezsin her istediğinide kusurabakma alamazsın, bu işlerde her istediğini herkes elde etseydi çoğu kişi zengindi ki eğer böyle şeyler diyorlarsa uzak durmanı tavsiye ederim bir gün bir 1 elma istersin onlar 10 ton kiraz isterler ?

    Söyleyim , bebeklikten beridir bu işlerleyim hayal edemediğin şeyler gördüm, yaşadım masal okumak yerine daha faydalı şeyler yazarak insanları bu yönde aydınlatabilir uzak tutabilirsin. Bu iş öyle filmlerdeki gibi değil herkes dikkatli olsun ..
    Şeytan'ı iyi göstererek sadece satanizm'e destek olursunuz, ki çok kötü birşeydir kendinize geldiğinizde yaptığınız şeylerden dolayı çok acı çekersiniz dünya üzerinde en kötü pişmanlık budur.
    ···
   tümünü göster