1. 1.
    +2 -17
    "bunu sana yüzyüze söyleyemezdim nihat.. seninle 2 sene beraber olduk.2 sene birçok şey payşlaştık. ama galiba ben seni haketmiyorum..o yüzden sözü uzatmayacağım fazla. benim aklımda başka biri var artık nihat, sana karşı olan duygularım kayboldu sanki.hem sen istanbuldasın ve bu ilişkiyi sürdürmemiz ikimiz içinde iyi değil.. senden son isteğim beni arama, mesaj atma ve sakın izmire gelme. senin yüzüne bakamam nihat. unutma seninle yaşadığımız şeyler gerçekti.ben seni gerçekten sevmiştim. hoşçakal.."

    bana bu mesajı atıp ayrılmıştı 2 gün önce..2 gündür ulaşamıyordum ona. telefonlarıma cevap vermiyordu. izmire gitmeyi düşünüyordum ama değmez dedim kendi kendime vazgeçtim gitmekten.az önce tanımadğım bir numaradan mesaj attı

    "nihat biliyorum seni çok üzdüm. inan iki gündür ne kadar pişman olduğumu bilemezsin.ben sana bu haksızlığı nasıl yaptım bilmiyorum. seninle telefonda konuşacak yüzüm ve cesaretim yok.ben seni sevdiğimi anladım nihat. eğer sende beni affedebilirsen lütfen cevap ver bana. çok üzgünüm"

    sizce ne yapayım beyler?

    edit: ayrıl diyenler --> siz hiç aşık oldunuz mu ?
    ···
   tümünü göster