1. 51.
    +2
    amk 10. sınıftayken hastalandım acile gittim bin uyuyodu zaten geldi gibtiritaktan bi muayene etti antibiyotik falan verdi. ben ilaçları içtikçe daha kötü oldum amk. 2 gün boyunca yediğimi içtiğimi kustum midemde lokma kalmıyodu amk. 1 haftada 4 kilo verdim. o ara neyse başka doktora gittik özele. amk adam yüzüme baktı gözlerime baktı sen sarılık olmuşsun bilmem ne beni göztepeye gönderdi merdivenköye mi ne gitmiştim gastroantoloji mi neydi bölümün adı. sonra bi dünya tahlil cart curt doktor yedi yatıcaksın okul mokul hiç bi tak yok artık.

    dedim yarra yedik heralde. karaciğer pert olmuş benim. zaten hastayken bi de antibiyotiğe dayanınca geberip gidiyomuşuz az daha. amk yannan kafalı doktoru öldürüyodu beni de. sonra 1 aydan fazla yattım hepatit b aşılarını yedik amk. değerler normale döndü falan filan kendime geldim. 1 2 sene kontrole devam ettim. 2 yıldır gitmiyorum.

    bu konu iyi oldu amk vizelerden sonra istanbula dönünce karaciğer değerlerini kontrol ettiriyim bi.

    anlıcağınız doktorların bazıları gibtiritaktan insanlar.

    bi olay daha var onuda anlatıyım. dayımın oğlu beyin kanaması geçirdi. nabzı 40 a falan düşmüş hastaneye geç kalmışlar amk. nerdeyse ölüyomuş yani bildiğiniz. daha 21 yaşındayken. amk doktoru bunu ameliyata almıyomuş artık bitmiş yapıcak bişey yok falan demiş daa yaşıyoken amk. e dıbına kodumun bini çıkmadık candan ümit kesilir mi? sonra asistan gibi bişey genç bi doktor dedim hocam daha çok genç alalım ameliyata deneyelim elimizden geleni yapalım bilmem ne. bunlar ameliyata aldılar sonra. 18 gün komada kaldı abim. şimdi sağ tarafı tam kontrol edemiyo. el ayak biraz düzensiz yani beynin o işlevleri kontrol eden kısmı zarar gördüğü için.

    işte böyle huur çocuklarıda var. insan canını bildiğin basit bi eşya, oyuncak ıvır zıvır bişey gibi görenlerde var yani.
    ···
   tümünü göster