1. 1.
    +5 -1
    beyler bir tane kız vardı o kadar güzel ki ben buna yazmaya bile çekiniyordum. böyle arada mesajlaşıyorduk.

    neyse amk baktım gece facebook dan ilişki yapmış. çocuğun tipe bakayım dedim. şimdi arkadaşlar yanlış anlamayın sadece bilgi vermek için söylüyorum. çocuk kürt. böyle duvarında falan hep kürtçe şeyler yazıyor. dedim eyvallah. kimseyle bir problemim yok. çocuğun tipe bakıyorum. ordan bakıyorum yok. burdan bakıyorum yok. oluru yok beyler.

    ulan dönüp kendime bakıyorum. vücudumu iyi geliştirdim. yaza tam oturur. ingilizcem var. kızla görüşümüz tamamen aynı. kız tam atatürkçü ve hayvansever. yani hergün barınaklardaki sahipsiz hayvanların fotoğraflarını paylaşıyor.

    belki içindeki hayvan sevgisiyi yüzünden çıkıyordur bu barzoyla ama beyler aklım almıyor. yani kızın capsiyle lavuğun capsini koysam buraya ana avrat söversiniz dünya'ya.

    neyse kız yakında ayrılır. ayrılır ayrılmaz saniyesinde yazıcam kıza beyler. yarın da spor salonunda bir six packli foto çekeyim. madem kırolardan hoşlanıyor kız gerekirse kıro olurum amk.

    not: beyler kızın 2 ay önce babası vefat etti. biraz zaman tanıyım sonra yazarım dedim. kız pat biriyle çıktı. vay amk
    not:@20'ye bakın beyler
    not: beyler ilk 3. nesile kadar özelden capsleri attım. herkes az bile yazmışsın diyor. daha atamıyacağım ama yoruldum. zaten dertliyim
    ···
   tümünü göster