1. 1.
    +2
    Doktor çağırdı kandırdı beni
    Şu an bir hastanede doktor odasından yazıyorum bu satırları. Düşünün adam pat diye söyledi hemen alalım ameliyata hemen gir dedi. Oha bile diyemedim saat 1 de ameliyatım var pat diye söylenmez ki toktor.. Neyse hakkımda hayırlısı olsun ..
    Hakkınızı helal edin. Gizella bu yazıyı umarım okursun hani olurda geri dönüşü olmaz ise gerçekten iyi ki varsın. sana ve o yanında hep olmasını istediğin güzel iki insana selamlarımıda ilet.

    Bugün de bir şarkı seçtim.
    Bu son şarkı söyleyişlerim çünkü yakın zamanda önemli bir ameliyat daha geçireceğim ama kanım buna izin verirse tabiki. Bu yazıyı kim okuyor kimler var sesimi duyan bilmiyorum ama bunu yürekten hisseden insanlar için okuyacağım..
    Gizella senin ve senin için yaşayanada selam olsun iyi dinlemeler

    http://fizy.com/#s/1ah07t

    1. yıl şenlikleri başladı
    Sonunda başladı şenlikler ama admin inci bir güzellik yaptı dediki ulan herkes birşeyler yazsın sözlüğe. Sonuçmu ziyaretçi olup sözlüğe yazamayanlar haykırdı içindekileri. Bazı düşman ergenler olmadık şeyler paylaştı. Sözlükteki bayan yazarlar ifşa edildi. Hayır hıyarın birisi de beni ifşa etmiş kız diye ve msn adresimi vermiş. Ulan bari adresime dikkat edip verseydin ne alaka kız ?? neyse buda silindi ama şu an 93 kişi beni eklemiş durumda.. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Şansa bak istesem o kadar kişi eklemez.
    Bu arada Google amca da boş durmamış tüm yazılanları indexlemiş umarım bunun sonucunda kimsenin zütüne bir şey girmez.
    Seviyorum burayı.

    kimseler olmadı ama olmayacak değil
    Şimdilerde bu yazıyı okuyorsanız ki bunu ilk sanırım gizella okuyacak ona göndereceğim buna eminim.
    Uzun zamandır şu inci denen yerdeyim. Hani birilerinin anarşist dediği, kimilerine göre liselilerin olduğu bir yer ama olsun seviyorum burada olmayı. Uzun zamandır takip ediyordum bir gün tesadüf eseri kayıt ol düğmesine basmamla değişti herşey yazar alımı açıktı heyecanlandım sanki nasa ya giriyorum. nickname kısmı aklıma gelmedi o kadar çok şey varken bir anda herşey silindi sözlüğe girmeden önceki bir video geldi aklıma kenndy suikastini okurken monrooo ablanın eteğinin havalandığı sahne vardı video başında upskirten gibi bir şey yazıyordu ya da ben öyle anımsadım bilmiyorum ve yazdım kabul edildim. üçüküncü nesil olarak yazmaya başladım. harun abileri gördüm dedeleri yedim ha bu arada lan sanırım firefox kullanıyorsanız çıkan mesaja 58 ya da 68 kere tamam derseniz pencereyi kapatabilirsiniz.
    Ne diyelim 1. yıl şenlikleri var ulan hemde benim sahne alacağım tarihte şimdi bu revamı diyecektim ama sanırım bazı seçmeler olacakmış bahtsızlığım sayesinde oradan da elenirim ya hayırlısı.
    Bu yazıyı yazıyorum ve sürekli buradan bir şeyler paylaşmaya özen göstereceğim.
    Özet geç diyen binler varsa okuyun amk yazdım işte.

    alıntıdır: http://upskirten.tumblr.com/

    edit: hayat hikayesi bu başlıktadır. 'ibretlik hikaye yazacağım ama gibtir edin'
    ···
   tümünü göster