1. 51.
    +3
    yazın askere gitme, en iyi dönem aralık dönemidir. günler kısadır. havalar kötü olduğu için fazla eğitim olmaz sürünmezsin. yok ben illa yazın gidicem diyosan pudra zütür.

    botu bir numara büyük al muhabbeti kısa dönemler için fazla geçerli değil. zaten ne gib yapıcan ki ayakların şişicekde sığmıcak. ayağına göre olanı al.

    ıslak mendil ve protex sıvı sabun hayat kurtarır. ayrıca bol bol selpak zütür. oraya gidince kantinden alırım deme. her yerin kantini aynı olmuyor. bizim koca tümende selpak kalmamıştı dışardan çarşıya çıkan askerlere getirtmek zorunda kalmıştık.

    kesinlikle nasıl olsa ordan alırım diye elin boş zütün yaş gitme. doğrudur, genellikle kantinlerde ihtiyacın olan şeyleri bulursun ama bulamama ihtimalinde var. kantinde olsa bile çok sıra olur. sen efendi gibi herşeyini hazırla öyle git.

    acemilik için bol bol iç çamaşırı ve çorap al. yıkama şansın olmaz. olsada uğraşmak zor gelir.

    kışın gidersen termal içlik al, çok büyük faydasını görürsün. tabiki kazak almayıda unutma.

    her ihtimale karşı yanında en az 300 500 bişeyler olsun. çok büyük ihtimal yemekler iğrenç olacağı için kantinden yiceksin. hele ki sigarada içiyosan daha fazla. normalden 2 kat daha fazla içiyosun askerde.

    tabiki asker saati olan cassio f-91w i de unutma.

    10 15 tane çengelli iğne zütür. yatağını bağladıktan sonra yanlarını çengelli iğne tutturucaksın.
    ···
   tümünü göster