1. 101.
    +24 -4
    - intikalde önünüze çoban bile çıkarsa belli bir mesafeden fazla yaklaştırmayın. Timinizdeki askerlerden başka kimselere güvenmeyin. yeri geldi çok kıllandınız. adam ısrarcı (eşim doğum yapıyor acil devlat bize çeraa ol hele felan diyor diyelim) donuna kadar soyun adamı, dizlerinin üstünde veya sürünerek size yaklaşmasını söyleyin. Başıboş eşşek, at vs gördüğünüzde vurun tuzaklı olabilir. Açlıktan geberseniz dahi sıçın takunuzu kaşıklayıp yiyin. Civardan size ikram edilen hiç bir şeyi kabul etmeyin. iyi niyetli olabilirler ama gibtir edin. Kalplerini kırın.
    - Doğuda askerseniz ihtarınıza uymayan birisine önce ateş açıp öldürün. sonra uyarı ateşi açın. savcı gelip tutanak tutacağı zaman tam tersini yazdırın *
    - Öldürdüğünüz teröristi ellemeden evvel uzaktan üstüne kanca atıp bir süre sürükleyin. sadistlikten değil genelde binler gebermeden evvel el bombasının pimini çekip üstüne yatıyorlar. yüzünü döndürdüğünüzde mandal ağırlıktan kurtulup patlıyor. Aynı şekilde silahını vs alırken de kanca kullanın.
    - korucularla iyi geçinin. bölgeyi en iyi onlar bilir.
    - düz yoldan hiç bir zaman yürümeyin.

    daha ne sayayım dıbına koyim usta birliğine geçtim... neyse giberler bebişler. ccc her türk asker doğar ccc
    ···
   tümünü göster