1. 1.
    +31
    evet beyler fakir misiniz ? sevgilinize hediye alacak paranız yok mu ? doğru başlıktasınız. bu anlatacağım şey hem sevgilinize çok duygusal anlar yaşatacak hem de sizi büyük bi masraftan kurtaracak.
    malzeme listesi:
    1 adet içinden oyuncak çıkan sürpriz yumurta (tek seferde yapmayı beceremem diyen mallar varsa 2-3 tane alsın)
    1 adet makas
    1 adet kalem
    1 adet a4 kağıdı
    1 adet cetvel
    1 adet çay kaşığı
    1 adet çakmak

    yapılışını:
    öncelikle sürpriz yumurtanın jelatini hayvanlık yapmadan yavaş ve nazikçe açıyoruz hiç bozmadan.
    sonra aynı titizlikle çikolatayı tam birleşim yerinden yavaşça 2ye ayırıyoruz ve buzluğa koyuyoruz.
    içinden çıkan oyuncağı yapıp yapmamak size kalmış zira ben çöpe atarım dediğim oyuncağın yapılışıyla baya uğraştım.
    sonra oyuncağın çıktığı sarı renkli gibimsonik kutuyu boyuna doğru makasla kesiyoruz(biraz boşluk bırakın ki kağıt rahatça girip çıksın)
    sonra kestiğimiz yeri cetvelle ölçüp a4 kağıdınıda o ölçüde boydan kesiyoruz.
    kestiğimiz parçaya saçma sapan aşk sözcükleri,romantik cümleler vs. yazdıktan sonra kağıdın ucu kestiğimiz yerden çıkacak şekilde kağıdı rulo yapıp içine koyuyoruz kağıdın çekildiğinde komple çıkmaması için sonuna bant ile kalın bişeyler yapıştırabilirsiniz. buraya kadar her şey çok basit.
    sonra çakmakla elimizde bulunun çay kaşığını ısıtıyoruz(çıplak elle tutunda eliniz gavur amı gibi yansın demi gibtimin malları) bez gibi materyallerle elimimizin yanmaması için yadım alıyoruz kaşık ısındığı zaman buzluğa koyduğumuz yumurta şeklindeki çikolataları çıkarıp, içine daha önceden hazırlamış olduğumuz sarı renkli kutuyu koyup birleştirdikten sonra ısıttığımız çay kaşığıyla birleşim yerlerinden eritiyoruz ve yapışmalarını sağlıyoruz. ardından donması için tekrar buzluğa koyuyorz. donduktan sonra çıkarıp etrafını açılmamış gibi jelatiniyle güzelce sarıyoruz.
    bundan sonra nasıl vermeniz gerektiği size kalmış. zaten kız bunu açtığında karşınız da mum gibi eriyecek. sonra hangi pozisyonda gibeceğiniz yine size kalm.. öhöm

    caps atıyorum beyler nasıl kestiğimi anlamayanlar var
    http://imgim.com/9014incit787009.jpg

    işte çektikçe gelcek yazın saçma sapan aşk sözleri dolurun.
    eğer kağıt kısa gelirse yazıyı yazın aynı şekilde bi kağıt kesip ona devam edin 2. kağıdın üstünde boşluk bırakın 1. kağıdın altından yapıştırın, yazıyı yazdıktan sonra bantlyın, ilk önce bantlarsanız bantın üstüne yazı yazamazsınız

    edit:fakirler için upluyorum tekrar
    ···
   tümünü göster