1. 1.
    +9 -1
    eleyecek.

    3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçı'nda, santiago bernabeu'da aldığımız 2-2'lik beraberliğin rövanşında, türk telekom arena'da bitime dört dakika kala burak yılmaz'ın golü ile 2-1 kazanacağımız uefa şampiyonlar ligi çeyrek final ikinci müsabakası. cristiano ronaldo'nun penaltı golü'ne hamit altıntop karşılık verecek ve ilk yarı 1-1 berbabere sonuçlanacak. son dakikalarda tüm riskleri alıp saldıran real madrid savunmasının arasına selçuk inan'ın attığı mükemmel ara pası ile topla buluşan burak yılmaz, kaleci diego lopez'in üzerinden topu filelere gönderecek.

    gol sonrası abdurrahim albayrak, fatih terim'i boğmaya çalışırken yediği dirsek ile baygınlık geçirecek, ümit davala hasan şaş'ın sırtına çıkarken meslektaşı'nın bel fıtığı geçirmesine sebep olacak, hakem sahaya dalan sabri reyiz'i çıkarmak için güvenlik görevlilerinden yardım isteyecek,

    ünal aysal soğukkanlı bir şekilde cristiano ronaldo'ya "real madrid'den daha iyi bir takımda oynamak ister misim?" sorusunu sorarken gece boyu yüzden fazla maddi hasarlı tarfik kazası meydana gelecektir.
    ···
   tümünü göster