1. 1.
    +5 -1
    uzak durulması gerektiğini düşünüyorum, sürekli başkaları size nasıl yaşamaları gerektiğini söylüyor ve size tavsiye ettiği bu hayatın çok güzel olduğunu inandırmaya çalışıyor.
    alakası bile yok amk, hayatı güzel olan adam hayatının neden güzel olduğunu söylemez ki rahatsız etmesinler diye.
    mutluluk ufak veya büyük şeylerde, zamansız, yersiz olarak vardır, hoşlandığın kadın karşına çıktığında mutlu olur, heyecanlanırsın ve onun mutluluğunu yaşarsın, şu unutulmamalı ki insan sürekli mutlu olamaz, sürekli acı çekmediği gibi.
    bunun için sessizliği, yalnızlığı iyi anlamak lazım, tavsiye niteliğinde olacak ama bir gün bunu deneyin ki acının ve mutluluğun arasındaki farkı da görün.
    kişisel gelişimi dünde saçma buluyordum bugünde saçma buluyorum.
    size birilerinin akıl vermesine ihtiyaç duysaydınız sürekli ailenizin büyüklerinin sözünü dinlerdiniz.
    kişisel gelişim de son zamanlar para kazandıran ayrı bir sektör ne anlattığınızın bir önemi yok, yeterki karışınızdaki insana yaşadığı hayatın taktan olduğunu hissetirin ve ardından sizin oynadığınız hayattan örnekler vererek onlara sizin gibi yaşamaları gerektiğini tavsiye edin.
    bu çok yanlış bir şey, siz siz olun bir insana nasıl yaşaması gerektiğini söylemeyin bunu ancak toplum yapar ve toplum huur çocuğunun önde gidenidir.

    kişisel gelişimden uzak durun, gelişim için nereden veya nasıl başladığınızın bir önemi yok, yolun ortasında dahi olsanız mutlaka başı bulacak, göreceksinizdir. birilerinin gelip size hayatın ortasında başlıyorsunuz derse ona gibtiri geçin ki, siz yolun başını bulasınız.

    ayrıyetten cebinizdeki paralara göz dikildiğini de söylememe gerek yok herhalde, büyük bir sektörden bahsediyoruz.
    ···
   tümünü göster