1. 1.
    +1 -1
    Beyler adımın veya yaşadığım yerin bir önemi yok , burda yaşadığım olayları anlatıyorum sebebide basit kendimi telkin etmek sadece bu amk , popülerlik vs diyenler olmadı ama öyle şeyimde yok verin başka nick onlada yazayim fark etmez.

    Panpalar ufaklık yıllarımda yaşadığım olaylar ve bu yaşıma kadar ardını esirgemeyen müsübetler oldu bu vasıta ile çeşitli çevreler edindim aslında sizin birşey yapmanıza gerek yok kimsenin başına vermesin fakat bu işlere girdiğinizde kolpacıdan tut en kral addıbına kadar tanışıyorsunuz. Bu vesile ile de yapılan yardımlara borçlu kalıyor, etraftan yaşanmış olaylar duyuyorsunuz. Ben de gerçek olduğuna inandığım ve bizzat kendimin şahit olduğu olayları sizinle paylaşıyorum.

    • +18 falan dememe gerek yok 50 yaşındaki adamda etkileniyor o yüzden rahatsız olan okumasın.
    • ASLA ve asla ne din ne başka bir inanç felsefesinin rekldıbını yapmıyorum zaten anlatımımından anlarsınız kimseyi müslüman olmaya ya da ateist olmaya çağırmıyorum okuyun inanan inanır inanmayan boşlar.


    Panpalar benim bir de huyum var anlatırken direk aktarıyorum amk yaşadığım olay olduğundan devrik cümleler falan oluyor kusurabakmayın. Aslında daha iyi oluyor sohbet havasında geçiyor.

    @giriş
    Olaya gelecek olursak beyler olay antalya'ya gelen 2 çift ailenin başından geçiyor .
    ilk çift evlilik arifesinde gibi birşey diğeride yeni evlenmiş arkadaşları.
    olay %1500 gerçek tutanaklar vs resmi kurumları asla karıştırmak istemiyorum olaya fakat olay gerçek beyler.
    ···
   tümünü göster