1. 1.
    +2
    çok merak ediyorum. gerçekten içinde iyilik dolu bir kuluna güzel hayat vermeyen allah neden hayatta daha kötü bir insana güzel hayat sunar ? insanoğlu 1 kere gelmiyor mu dünya ya .eee neden piyon o oluyor. hakeden iyi niyetli kulu değil mi ? kafam almıyor amk sınanmaktan falan bahsetmeyin onu biliyoruz. heee güleceğiz amk 40-50 yaşıma geldiğimde mutlu olmak istemiyorum ki ben giberim gençlık yıllarımda en güzel yıllarımda mutlu olmak istiyorum.. başkaları mutluyken ben neden mutsuzum.

    yardım istiyorum vermiyor ben her sene daha güzel hayat hayal ediyorum vermiyor. ben onun istediği gibi el,imden geldiği gibi yaşıyorum ama neden bana muutlu bir hayat vermiyor. benden100 kat daha iğrenç insanlar varken onlara veriyor. ve onları sınamak için beni kullanıyor.

    bu tarafta muutsuz ol. diğer dünyada mutlu olursun. eyvallah tamam. ama bu dünyada mutlu olupta diğer dünyadada mutlu olanların ben dıbınakorum ama.

    ben her sene gelicek yıl çok güzel hayaller kuruyorum sonra bana daha berbat bi hayat veriuuor durup düşünüyorum geçen yılki dertlerim daha iyimiş o derece berbat bir hal almış halim.

    edt: ateist falan değilim lan elhamdüllh müslümanımda buu olayı merak ediyorum sadece bilgilendiricek panpa var mı ?
    ···
   tümünü göster