1. 76.
    +1 -1
    olm kiz öpturmuyordu o zaman 7. sinifin baslarindayim neyse. zaten haftanin sadece 2 gunu gorusuyoruz cumartesi pazar parkta.
    neyse dedim bu kiz beni sevmiyor mu amk? elimi de tutmuyor, öpmuyorda ne bileyim hani 3 ay olmustu amk o zamanlar. hayir diger kankalardan duyuyorum gibmeyen yok kendi kiz arkadasini. tabi salliyorlarda, o zaman oyle dusunmuyorsun iste.

    neyse bu kiz caldir kapat yaparken 1 kere ayrildi benden. ben de son bir sans dedim aglamistim neyse tamam dedi olaya gel. neyse 2 hafta gecti kiz gene ayrildi benden. gene aglar yakar. yine tekrar birlikteyiz.

    1 hafta gecti, bir arkadasimin dogum gunu var hemen parkin ordaki apartmandaydi arkadasimin. o kiz da o arkadasimin da arkadasiydi. neyse hadi gidelim. dedi adanali arkadas olarak gideceksek gidelim, ben seninle sevgili olmak istemiyorum ulan o gun sana yemin olsun 4-5 saat aglamisimdir.

    1hafta sonra parka gittigimde ne gordum dersin? bu kevase parkin karsisindaki berber dukkaninin ciragiyla sevgili olmus filan. amk picide salincaga oturmus elinde caki turunc soyuyor. ulan o gun bana cok koymustu anlatamam sana, bunun icin mi terk edildim filan diye.

    neyse gel gelelim öylece ayrildik. ardindan bir yil gecti 8. siniftayim. bir tane daha sevgili yapmisim alman gibi kiz boyu benden uzun yesil gozlu sari sacli fistik. neyse bu kiz bilmiyor. bana haber yollatti okulumdan bir kiza adanali cep telini versin dedim ne oluyoruz. neyse vermedim tabi. sonra bu kiz benle tekrar yakinlasti, dedi adanali o cocuk beni tehdit etmisti, senin fotograflarini cekip, ona zarar veririm ondan ayrilip benimle olacaksin demisti ben senin icin ayrildim senden. dedim tamam, renk vermedim.

    ama kafa zehir, ulan huur madem oyle 1 yil ne yaptin? bu huuryu pesimden 1 ay boyunca kosturdum yuz de verdim. sevgilim de vardi. sonra birgun bu huur yurek yemis aciliyor bana seni seviyorumlar filanlar, dedim hadi isine kahpe, benim sevgilim var ne yapayim seni filan. bunu sokak ortasinda boyle pic gibi biraktim. baya agladi. iste o gun yeniden dogmustum.
    ···
   tümünü göster