1. 76.
    +1
    senin vereceğin o leş amı napalım amk. ben ayrıca sevgilimle şair gibi gibişiyorum bir nazım hikmet gibi bir neyzen tevfik gibi sadece giberken gidip gelmiyorum tüm vücudumla gidip geliyorum gibişmeyi sadece sok çıkardan ibaret görmeden gibişiyorum. sadece belim, kasıklarım ya da yannanım gidip gelmez, bütün bedenim gidip geliyor. tüm vücudumla gibiyorum. abanıyorum kıymetli sevgilimin üzerine, hükmetmek neymiş, hakimiyet kurmak neymiş, etken olmak, yönlendirilmek neymiş görüyor. ne istanbul gibi fetih yapıyorum nede fatih gibi tek oluyorum.

    o güzel at gibi sevgilimi gibtikten sonra bacaklarında derman kalmıyor, bir süre yürüyemez oluyor. geçici körlük yaşıyor, kulakları çınlıyor, gözlerine perde iniyor, başı dönüyor, dişleri ağzına dökülür gibi oluyor. yatağa çivileniyor adeta, ertesi sabah işe geç kalıyor. fakat yüzündeki o yeni sevişmiş güzelliği bir hafta geçmek bilmiyor at gibi senden güzel sevgilimin.

    Edit : tüm bunları sana yapsam ertesi günü cenaze namazını kılarız amk hadi artık bu entryden sonra gibtirip gidebilirsin artık
    ···
   tümünü göster