1. 1.
    +1 -13
    https://www.youtube.com/watch?v=-h2bNK8X85U beyler arkadaşlarla i-doser kullanıyorduk beni çektiler yaparken, nasıl altıma sıçıyorum izleyin.

    edit :

    I doser nedir?

    Yıllardır söylenilen bir şeydir ses dalgalarının insan beynini etkiledi. Örneğin; Klagib müziğin yaratıcılığı geliştirdiği söylenir bu inanç yıllarca tartışılmış ve insanları ikiye bölmüştür. Bilimsel olarak bir gerçek vardır ki bazı ses dalgalarının gerçekten beynimizi etkileyebildiğidir. I doser'de beynimizi etkileyebilen bu ses dalgalarından yola çıkarak hazırlanmış bir müziktir. I doser beyin dalgalarınızı etkiliyor ve çeşitli hisler hissetmenize olanak sağlıyor. I doser çeşitli dozlar halinde hazırlanmış parçalardan oluşuyor. iddaa edilenlere göre örneğin; Sleeping angel dozunda ki parçayı dinlerseniz uyuyamayanlar için uyku getirici özelliğe sahip olduğu belirtiliyor. Sizde denemek istiyorsanız I doser örnekleri başlığı altından dinleyebilirsiniz. Etkiler dozun gücüne göre değişiyor. Çok çeşitli dozlar bulunmaktadır.

    Biz Gates Of The Hades dozunu kullandık. Bu doz en muhteşem dozlardan, korku, ölüm hissi ve hiçbir zaman yaşayamayacağınız bi heyecan verir.
    ···
   tümünü göster