1. 1.
    +19 -9
    olay yüzde yüz gerçektir kardeşlerim;

    beyler olay yaklaşık 3 saat önce başıma geldi.iş çıkışı şehiriçi dolmuşuna bindim, en arkaya oturdum. yarım, küçük minibüslerden bilirsiniz. neyse 2 koltuk önümde cam kenarında oturan türbanlı bir kız, arkaya dönüp bana baktı. övünmek gibi olmasın ama bendede hem tip hem de vücut var.
    sonra onu daha iyi görebilmem için cam kenarından yan koltuğa geçti. vücudunu tam olarak görebiliyordum. aramızda 1 koltuk vardı ondada yaşlı bir amca oturuyordu.3-4 defa aralıklarla baktıktan sonra ne yaptı dersiniz ? bacaklarını yana doğru çevirerek, dize kadar gelen eteğini sıyırıp baldırlarından yukarıya doğru çekti ve bacak bacak üstüne attı. siyah çorapları vardı. sonrasında arkasına dönüp bana şuh bir bakış attı, azdım amk. sonra ne yaptı mı? çantasından rujunu çıkarıp ruj yaptı lan oracıkta. rujunu bitirdikten sonra dönüp tekrar baktı bana. bu arada bacaklar ortada amk. 2 durak sonra 2 yaşlı kadın bindi ve yan tarafta bank olur ya, benim yan tarafımdaki banka oturdular. sonra bu türbanlı yaşlı kadınlara, siz gelin burda oturun isterseniz dedi. ama yaşlı kadın, birazdan inecez zaten gerek yok deyip reddetti. kadınlar geçseydi türbanlı kız da benim yanıma gelecekti lan amk. neyse sonra türbanlı indi inerken tekrar şuh bir bakış attı, o anda yüzüğünün olduğunu farkettim, oha lan evliymiş hem de vay be huur deyip iç geçirdim, kocasını kendi yerime koydum ve üzüldüm lan harbiden.
    aslında bir an için bende inip numaramı vereyim dediysem de sonra vazgeçtim. çünkü bu yaşıma kadar zina günahını işlemedim çok şükür, ama feci azdım yine allah korudu. iğrendim lan böyle huurların olduğu bir dünyada yaşamaktan hem de türbanlı lan.lan biz evlenince karımız böyle şeyler yapar mı lan diye düşünmekte n kafayı yedim amk düşüncesi bile çıldırtıyo insanı.

    boşuna dememişim size beyler;

    (bkz: bu devirde evlenilmez beyler dikkatli olun)

    çok şey gördüm bunun gibi ve resmen evlilikten soğudum evlenmeyecem amk.
    ···
   tümünü göster