1. 1.
    +14 -10
    14 yaşında : babası holding sahibi çocuklar
    15 yaşında : çok az kişi bu yaşta milli olmuştur ya yaşından büyük gösteriyordur yakışıklıdır bintir yada şansına bozuk bi kız denk gelmiştir ya da çok zengindir.
    16 yaşında : gençlerimizin % 8 i bu yaşta milli olmuştur.
    17 yaşında : kızların nasıl bir varlık olduğunu anlamaya başlar ortamlara takılır lisede isim yapar birisini denk getirir yapıştırır geçer .gençlerimizin % 12 si bu yaşta milli olmuştur.
    18 yaşında : en çok milli olunan yaştır ve genelde bu yaşta milli olanların yarısı keraneye gitmiştir . gençlerimizin % 30 u bu yaşta milli olmuştur ( bende bu yaşta milli oldum ama keranede değil )
    19 yaşında : arkadaşları çatır çatır sex anılarını anlatırken bu yaşta bi insan hala am deliğine giremediği için pgibolojik olarak çöker ya keraneye gider ya da dayanamayıp birisne teklif eder bu yaşta gözlemlediğim kadarıyla kızlara karşı utangaçlık epey azalılıyor. gençermizin % 22 lik kısmı bu yaşta milli olmuştur.
    20 yaşında : arkadaş ortamlarına takılmayan utangaç çekingen kendini belli edemeyen ama artık dayanamayıp ya keraneye ya da arkadaş vasıtasıyla sex yapan insanlar % 10 luk bi kesim
    21 yaşında ve üstü olanlar : bu yaşa ve budan sonraki yaşlardan sonra hala milli olamayanlar asosyal hiç bi türlü gideri olmayan parasız olan aile sorunları olan karı kıza vakit ayıramayan ailenin gururu lan çalışkan kesim. % 13 ü bu yaştan sonra milli olmuştur

    not: %4 lük kesim ise dinine bağlı olup zinadan kaçan evlenince milli olan olan ya da kendini eşine saklayan insanlar.

    not 1 : kendi görüşümdür genelleme yaparak ve detaylı değilde özet geçerek yazdım.
    ···
   tümünü göster