1. 1.
    +31 -21
    olmadığına artık kesinlikle kanaat getirdim dıbına koyim. eminim, türk insanı kadar güce tapan, paraya, mevkiiye, şana-şöhrete ve koltuk sevdasına düşkün başka millet yoktur amk.

    ciddi ciddi kimliğimden, türklüğümden utanç duymaya başladım. yazıklar olsun amk, yazıklar olsun. araplar ve şarapçı amerikalılar hepinizin zütüne koysun şakirt huur çocukları.

    ne demek istediğimi zaman ayırıp şu linkteki yazıyı okuduğunuzda anlayacak ve düştüğümüz duruma lanet okuyacaksınız; http://www.guncelmeydan.c...-selcan-tasci-t34148.html

    edit: hakaret falan yok amk. zütünüz tutuşup da başlığı silmeye kalkışmayın çakma anarşistler.

    edit2: linkte sorun yok ama yine de: http://inci.ca/uildoh76k2

    edit3: "medyanın yediği tak uğruna bütün milleti suçlayamazsın" diyenler olmuş. bre alagavatlar, bu milletin büyük çoğunluğu bu tür hainliklere karşı çıksa, bu tür huur çocuklarına gereken dersi vermiş olsa nerede ve ne şekilde barınacak bu ızdırabını gibtiklerim söyleyin hele? halkın en az %70'i bu adamları destekliyor ki onlar da arkalarındaki koyun sürüsü sayesinde rahatça at koşturabiliyor.

    edit4: gezi parkı olayı da bu duruma bir örnek teşkil etmektedir. bazı anasının dıbına iğne yapraklı çam ağacı diktiklerim Hâlâ bu olay da bile hükümeti ve polisi desteklemektedir, pes yani amk.

    edit5: yalan mı dıbına koyim? 70 milyonun en az %60'ı, başta seçtikleri yönetici bozuntuları; cumhuriyetimizin kurucularına, kurtarıcılarına dahi "ayyaş, şerefsiz, din düşmanı" demekten çekinmiyor mu? damarınıza mı bastım damarını gibtiğimin şakirt huur çocukları?

    edit6: bazı anasının dıbına veli efendi hipodromu kurup, cumhurbaşkanlığı koşusu düzenlediğimin evlatları " türklere laf edemezsin, genelleme yapamazsın, aslında çok temiz, çok müreffeh, çok saygıdeğer insanlarız ühü ühü" diye ağlayıp söylediklerime karşı çıkmışlar. güzel kardeşlerim; alice harikalar diyarında yaşamıyoruz, bu ülke gavatlığın, hainliğin, huur çocukluğunun nam saldığı, dinci huur çocuklarının bağnazlıklarını doya doya yaşadığı bataklığın ta ortasıdır. gerçekleri görmek, gerçekliğe ayna tutmak canınızı bu kadar yakmasın. işin özeti; şu günlerde ülkede en az %70'lik kesim cumhuriyet düşmanlığı sergileyip, şeriat hayaliyle yanıp tutuşuyor, bu hayaller doğrultusunda kendisini birtakım huur çocuklarının yönetimine bırakıyorsa ne yazık ki o millet hainin en önde bayrak taşıyanıdır.

    not: sanırım, türk milletindeki bu biat geleneğinin temelini dini inançlar oluşturuyor. size her önünüze gelen huur evladına, anası gibilmiş zütelek heriflere "biat edin, isyankar olmayın, şükredin" diye direktif veren dininizi, imanınızı, kitabınızı seveyim huurnun sıçtıkları..

    not2: cumhuriyet tarihinin en büyük hırsızına sahip çıkacak kadar da meziyetsizmiş bu halk. vay amk!
    ···
   tümünü göster