1. 1.
    0
    hayvan oglu hayvanlar. topunuzu beden egitimi ogretmeniniz gibsin. neyse.

    15.etap: efendim, tr'de olsa kasap ciragi yetisecek; fakat sansina fransa'da dogdugundan profesyonel bigibletci oglanimiz voeckler, baslarken katildigi atagi sonuna kadar yalniz basina surdurerek etabi acik ara aldi. hirsiyla namusuyla haketti. gerci heycandan ve yorgunluktan son kmlerde neredeyse duvara toslayacakti ya allah kurtardi.

    vitesli bigiblet kullanmayi bilmeyen schlek davari son tirmanista zincirini atti. contador'u, beklemedi diye elestirenlere hafif katilsam da nihayi sonucu etkilemeyeceginden uzerinde durmuyorum. unutmayalim; schlek, kardesi frank'in sebep oldugu kazada epey vakit kaybeden contador'u bekleme nezaketinde bulunmamisti. armstrong takla attiginda, bir diger etapta lastigi patladiginda olanlari da unutmayalim.

    16.etap: armstrong hala yasiyor ve yarisiyor dedirten etap olmustur. son metrelere kadar denedi ama yapamadi. keske tur'u alabilseydi, belki de son defa podyumda efsaneyi gorebilseydik. onun yerine yaris sonunda verdigi demecte terine karisan aglamakli gozlerini gorduk. we love you armstrong.

    buyuk bi aksilik olmazsa bu siralamanin degisecegini sanmiyorum. contador 3. sampiyonluguna cok yakin.
    ···
   tümünü göster