1. 1.
    +30 -6
    anlattıklarım ünlü olmayan sıradan yazarlar için geçerlidir. doğruluk oranı yanılma payı da hesaplanarak %70 olarak saptanmıştır.

    1.evre: üye olunur. Onlardan eksiğim yok telkini yapılır beyne. ilk 1 hafta şuku almak için yazılır. sağa sola özgürce küfretmenin tadına varılır. hatun capslerine doyulur.

    2.evre: 1 hafta sonunda ortama ısınılır, @1e laf sokma çabaları başlar. yıllardır buralardaymış gibi hissedilir. ama hep bi ekgib olduğu farkedilir. Onlar kadar iyi yazamıyorum düşüncesi aklı kemirir.

    3.evre: 2 ayın sonunda en az 1000 entry girilmiş olup yer edinilmiştir. nadiren de olsa kaliteli @2 gibişleri başlar. sözlük başında geçirilen süre artar.

    4.evre: sözlükteki bebeler farkedilir ve içten içe eleştirilir. içten içe eleştirilmekle kalınmaz, başlıklarda da eleştirilir

    5.evre: sözlükte o kadar çok bebe vardır ki sözlük eskisi kadar cazip gelmez, kişi kimlerle aynı ortamdayım amk diyerek soğumaya başlar

    6. evre: sözlüğe artık daha az girilir, edinilen bir kaç iyi yazarla görüşmeler devam eder. ara sıra girilip, bir kaç kişi züt edilir, komik şeyler yazılır ve çıkılır.

    7. ve son evre: sözlüğün iç işlerine kadar bir çok gerçekle yüzleşilmiş, modlara ana avrat sövülmeye başlanmıştır. inci sözlüğün, zaman öldürülen diğer sitelerden bir farkı olmadığı anlaşılır. arada bir girip trollükler yapılır, gülünüp güldürülür. beğenilen başlık sayısı 1. evreye nazaran %10lara kadar gerilemiştir. artık sözlüğün reyizlerinden olunmuştur. iç kıpır kıpır olamıyor, heyecan verici şeyler okunmuyordur. Modlara durmadan küfür edilir.

    özet: özet yok. şuku da vermek zorunda değilsiniz. sizin yerinize ben söyleyeyim; evet okuyanı gibsinler.
    ···
   tümünü göster