1. 1.
    0
    Lan anasını gibtiğim @11 al metnin orjinali :

    Arkadaşlar öncelikle lise 2 ye gidiyorum. Yaşım küçük..

    Ben çok güçsüzüm, Allah vergisi. Çok şükür gelir durumumuz yeterli. O yüzden eve bütün kas geliştirme aletlerini almak istedim ama babam izin vermedi. liseye geçtiğim seneden şimdiye kadar hiçbirşey yapamadım. Abim var birde. evde ona bişeyler sorup duruyorum. Onda bana gerizekalı diyor. Ben devam edince yumrukluyor beni kum torbası gibi. Sonra yere düşünce kaslarını gösterip ne güzel dövdüm diyor.. Sokakta kambur kambur yürürüm. Safinaz gibi kollarım var. Tabi böyle olunca bana tip tip bakanlar dövüyor beni yolda. Geçenlerde yolda yürürken ilkokul bebesi laf attı. sonra babamın yanına kaçtım hemen. Babamın yanında dövdü beni.

    Benim en büyük hayalim: Herkesten dayak yiyip, şamar imparatorluğu kurmak ! Birgün bunu başaracağıma inanıyorum. Önüme kim çıkarsa dayak yerim. Ama Smackdownculardan ayrı dayak yerim. john cena var benim adamım. onuda başşamarcı yapacam şamar imparatorluğuna

    Geçen kızılayda gidiyorum. Ayağım takıldı, adamın birin önüne düştüm. Oda çaktırmadan tekmeyi karın boşluğuma geçirdi. Neden yaptı bilmiyorum ama hakettim bence. Çok keyif aldı tabi bundan. Ben yerde kıvranıyordum, bir tane daha sert tekmeyi bir geçirdi aynı bölgeye. abim koştu geldi adamı tutuyor. adam bırak diyor, o bırakmıyor. bıraksa adam öldürebilirdi beni. böylece herkes beni döver, şamar imparatorluğunu kurabilirdim. Tabi benim hayalimi ertelediği için abime evde bir güzel laf ettim. Neyse daha erken nasıl olsa.

    Boyum 1.70 abiminki 1.90. alıyor beni altına ağız burun dalıyor. galiba bu sefer fazla abarttı. babamla abim bir oldular ellerinde sopayla beni dövdüler. tabi benim tıfıl olduğumdan çok hırpalandım. Ama sopa olmasaydı bu kadar hırpalanmazdım.

    Neyse sizce şamar imparatorluğunu nerede kurayım ? Türkiye uygunmu bunu için ?
    ···
   tümünü göster