1. 626.
    +8 -2
    -kardeş sen naaptın ya? Korkuttun bizi, ama endişe etme 2 güne kadar tüm etkileri geçer.
    2 gün mü? Ben şimdi 2 gün daha konuşamayacak mıyım? Hay gibeyim dedim içimden.
    -sürekli ensene ılık suyla masaj yap, temiz hava al ve ani hareket yapma.
    Lise biyolojisinden hatırladığım kadarıyla omurilik soğanı ensedeydi ve oraya masaj yapmak heralde sinirleri gevşetecek bişeydi. Temiz havada beyne giden dumanı filtre etmek içindir diye düşündüm.
    -yarın bi ara gelir durumuna bakarım. saat geç oldu artık ok? Hadi öptüm.
    Tek kelime rusça konuşmama gerek kalmamıştı. Telefonu vedata verdim ve hafifçe yeniden uzandım. Dünya hızlı bi şekilde dönüyodu. Yani o anlamda değil, benim gözlerim dönüyodu. Normal şekilde yaşayamamak çok pis bişeydi. Felçlileri şimdi daha iyi anlamıştım ve allah sabır versin onlara ve çevresindekilere dedim.
    3 gün sonra artık tamamen kendime gelmiş, eski bin olmuştum. 11 veya 12 marttı yurda döndüm. Artık meseleyi kaldığı yerden halletmenin zamanı gelmişti. Artık beynimde o kadar çok düşünce vardı ki! Eğer gerçekten öldüysem ve yeniden dünyaya gönderildiysem bunun bi sebebi olmalı dedim. Gidip 5 vakit namaza felan başlamadım tam tersine, artık kaybedecek bişeyi olmayan bi bine dönüşmüştüm. Çünkü biliyodum, ne yaparsam yapıyım ölmiycem. Çünkü bi defa o sözü almıştım, ‘dünyadaki ideallerimi gerçekleştirmeden beni dünyadan alma’. Cenneti bile reddeden bi adamı artık hiç bişey durduramazdı. Beni öldürmeyen şey güçlendirmişti. o günden itibaren favori sözüm bu olmuştu, rusça ingilizce her dilde bunu ezberlemiş dünyanın her tarafından arkadaşlarıma söylüyodum. Kendimi ölmek isteyen joker gibi görüyodum
    http://www.youtube.com/watch?v=utEEe97Ir4o
    ···
   tümünü göster