1. 151.
    +2
    bunları da es geçmeyin, her bir maddeden inanılmaz fayda sağlayacaksınız.

    1- insanlarla bağlantı kurmak istiyorsan SICAK KANLI olmalısın. insanlara iyi davranarak ( sana saygısızlık etmedikleri sürece) , insanlara ilgi duyarak, lambaya uçan böcekler gibi insanları kendine çekebilirsin.

    2- SAĞLIKLI ol. Herşeyin başı sağlık. Hayalindeki o model kızı hasta yatağında düşünmediğine eminim. Mutlaka spor yap. Doğru bir şekilde beslen.

    3- Eğlenceli olmanın anahtarı nedir? Hayatı ciddiye almamak… Kalıp halindeki esprilere fazla takılma. Çünkü bir şeyi komik yapan, onu söyleyişimizdeki tarzdır.

    4- insanlarla tartışırken MANTIĞINI kullan. Asla işi kaba kuvvete dökme. Eğer mantıklı bir şekilde tartışma yapamıyorsan, büyük ihtimalle ne konuştuğun hakkında hiç bir fikrin yok. Çoğunlukla kadınlar senin ne kadar sağlam durduğunu test etmek için bu tarz şeylere başvururlar.

    5- Sakinliğini kaybettiğin anda, tartışmayı da kaybedersin. Sakinliğini sürekli koru. Eğer bir kadın seni gıcık edebildiğini görüyorsa, savaşı kazandığını biliyordur.

    6- Bir kadını asla hayatının merkezine koyma. Daha hiç tanımadığın bir kıza asla AŞIK olma. Kankanın kuzeni çok güzel bir kız… Eeee ne olmuş?

    Kızla randevuya gittin mi? Öptün mü? Yattın mı? Hastayken yanında mıydın?

    Hiç sanmıyorum.

    Hiç bir kadına yukarıdaki sorulara ” evet ” demeden kendini adamamalısın.

    7- Sıklıkla gülümse. Hatta mümkünse kızlara gülümse ve göz teması kur.

    8- Sağlam dur. Kadınların ayakları yere basan, ne istediğini bilen erkeklerden hoşlandıkları aşikardır. Eğer bir kadınla aranda bir şeyler olmasını istiyorsan, ondan güçlü olmak zorundasın. Her durumda ona baskın olmalısın. Kadınlar güçlü erkeklerin yanında, savunmasız küçük kızlar gibi olmak isterler.

    9- Her saniyede, ezik erkekler , ilgi budalası kadınlar tarafından kullanılıyorlar. Kadınlar bu ezikliği köpekbalığının kan kokusunu sezmesi gibi hissederler. Eğer bunu fark ederlerse, ya terk edilirsin, ya da seni kullanırlar.

    Bu tarz bir erkek olmamak için, hayatında sürekli hobilerle, arkadaşlarla, eğlenceler ile doldurmalısın.

    10- Hedefler çok önemlidir. Hedeflerin sana hayatta güç verir. Tavsiyem tüm hedeflerini bir kağıda yazman ve her sene bu hedeflerden birkaçını yerine getirmendir..

    11- Kadınlar konusundaki başarının sırrı HAREKETE GEÇMEKTiR. Bir erkek olarak sen, öncü olmalısın ve harekete geçmelisin. Eğer tüm enerjini kadından onay arayarak geçirirsen, hiç eğlenceli vakit geçiremeyeceksin. Düşünmeyi bırak. Harekete geç.

    12- Hergün seni korkutan bir şeyler yap. Bu özgüvenini arttıracaktır.

    13- Kızlarla dalga geç. Onu prenses gibi görmediğini göstermek için, onunla dalga geçmelisin. Ona gül. Tabi ki, acımasızca tüm ekgibliklerini onun yüzüne vurma. Burada bahsettiğim yaptığımız espriler sonrasında bize ” çoooook kötüüüsüünüüüü” dedikleri anlar vardır ya… işte bu şekilde yapman lazım .

    14- Diğer insanların ne düşündüğünü önemsememelisin. Dünyanın en başarılı insanları, diğer insanların hakkındaki düşüncelerini umursamayanlardır. En başarısız olanları da, diğer insanların ne düşündüğünü düşünen ve kendini ona göre ayarlayanlardır. insanlardan onay aramayı bırak.

    15- Direkt ol. Vakit kaybetme. Eğer birisi canını sıkıyorsa, ona canını sıktığını ve bunun sebebini söyle. Bu şekilde daha fazla saygı kazanacaksın.

    16- Bir şeyi istiyorsan git ve AL.

    17- Pişmanlık vakit kaybıdır. Eğer bir hata yaparsan, nerede hata yaptığını ve nasıl geliştireceğini öğren. Asla “keşke” ile vakit geçirme.

    18- ciksüel olmaktan asla çekinme. Dışarıda birlikteyken ona dokun. Göz teması kur. ciksüel konular hakkında konuşmaktan çekinme…

    19- EĞLEN. Yukarıda yazdıklarımın en önemlisi bu maddedir. Mutlu olmadığın bir hayat, harcanmış bir hayattır.

    Kadınlarla tanışmayı eğlenceli bir hale getir. Çünkü eğlenceli insan en çekici insandır. Eğlence seni sıkıcı çocuktan, herkesin arzuladığı çekici erkeğe dönüştürecek en önemli şeydir.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster