1. 801.
    +10
    Bara gidene kadar elli tane el sıktım. Erkek kız karışık bizim Müslüman ve yabancı olduğumuzu anlayan ooou rahmet rahmet diyerek elimizi sıkıyodu. Bu arada bu partinin veriliş amacı 9 mayıs zafer bayramıydı. Rusyada 9 mayıs den pobedy diye geçer. Burda tatarlar milli bayramları kutlarken bile ‘bayramıgız mübarek bulsun’ diyolar. Tabi ilk başta komik geldi ama yapacak bişey yok. O haliyle kabul ettik onları. Kızların tatara benzer bi yönü yoktu büyük ihtimal babaları tatar anneleri rustu. Zaten asıl güzellik orda hem güzel hem Müslüman bi tane düşürüp evlenmeye bakın.
    Oolum kurnaz olun lan, bunları herkes size söylemez! Kaç gündür burda kıçımızı yırtıyoruz bunları keloğlan masalı okur gibi okumayın hepsi 6 yıllık deneyim bunların. Not alın ne biliym sonuçlar çıkarın. Neyse, bara doğru giderken bi tane kız takıldı gözüme. Daha önce bizim okulun yabancı diller fakültesinde bi de alt katta italyan arkadaşların yanında görmüştüm.
    –Vedat ben şu tarafa gidiyorum. Vedat? Vedaat!
    Bi baktım vedat çoktan tek kolunu kolona yaslamış, bi elinde martini kızın birisiyle muhabbet ediyo. Biz de üstümüzü başımızı yırtalım. Neyse dedim yoluma devam ettim o kızın yanına doğru yol aldım.
    Privet! Kak dela? Felan daldım muhabbete. Kız beni görünce zaten daha önce bi yerde karşılaştığımız onun da aklına geldi. Direk samimi bi sohbet başladı. Adı diana ve gerçekten garip bi yüz ifadesi vardı. Gizemliydi, sürekli hüzünlü bakan, sanki damlamak üzere toplanmış gözyaşı varmış gibi puslu gözleri olan, dokunsan ağlayacak bi hali vardı. Siyah giymesi hard-rock a olan ilgisindendi. Daha önce kontaktına girip bu kızın ilgi alanlarına bakmıştım. Rammstein, evanescence hayranı bi kız. Bende her türlü kültürden bişeyler mevcuttur. Muhabbet edecek konu çoktu. Ve gece daha başlamamıştı bile
    ···
   tümünü göster