1. 801.
    +10
    Kızın bişey anlatacağı yoktu benim de beklentilerim tamamen değişmişti ordan uzaklaşmaya kadar verdim. Tamam dedim, madem anlatmıyosun ben gidiyorum.
    -dur, dedi. Gitme bekle, ne güzel konuşuyoruz.
    -konuşmuyoruz ki, sen bişeyler söylemeye çalışıyosun beceremiyosun bununla uğraşıyoruz
    Dedim ve ordan bi el hareketiyle bay bay yapıp ayrıldım. Uzaklaşırken sağına soluna bakmaya devam ediyodu benim gidişim ona koymamıştı. Halbuki bu bi taktikti belki peşimden gelir veya anlatır diye yapmıştım ama tutmadı. Bu arada ben evi biraz size betimliyim. iki katlı bi kotej , rusyadaki adı bu.
    ilk girişten sonra sol tarafından 5 metre uzaktan yukarı kata tahta merdivenler var. Daha doğrusu ev komple doğramadan. giriş kocaman, merdivenler üst kata çıkıyor orda asma kat var. Asma katın altına bar yapmışlar. Asma katın üstünden ikinci kattaki odalara koridor gidiyo. yani asma kat en fazla 10-15 kişinin durabileceği büyüklükte. Ortada kocaman dj mikser var dj daha gelmemişti ve ses çok açık değildi. Otomatik karışık şarkılar çalıyodu. Tarkan dudu bile çaldı. Hatta bu şarkıya onlarca kez radyoda bile denk geldim. Karşı duvarın dibinde alkoller masanın üzerinde duvar boyunca dizilmişti. Şişe biralar, fıçı biralar, fıçı şarap, açık martini ve margaritalar. Fıçı şarap deyince aklınıza battalgazinin içine girip millete ok attığı fıçılar gelmesin. Bunlar plastikten yarım metrelik 21.yy fıçısı. Benim olduğum taraftaki masada boydan boya ekler, salatalar gibi şeyler vardı. Alkol mezeleri kısacası.
    Bu arada şu konuya da açıklık getirelim rus salatası denilen şey türkiyede bi tane. Mayonezli, salamlı,turşulu felan bişey. Ama burda bin çeşit rus salatası var. Özellikle rendelenmiş havuç turşusuna bu adamlar bayılıyo hakketen vodka nın yanına güzel meze oluyo. Evin disko ortamından pek farkı yok ama büyük ve kalabalık. Bi de üst katı geziyim dedim ve merdivenlere yöneldim.
    ···
   tümünü göster