1. 51.
    +5
    derhal pcden kurtuluyorsunuz. "yea pek girmem ben" "yea kendimi tutarım ben" cinsinden yavşak cümleler duymak istemiyorum. zütünüzü giber takunuzu yediririm. adam gibi puan almak istiyorsanız yapın.

    puan hesabına girişmeyin. "şu puan geldi lys'den şu şu şunu alırsam ooo iyi lan şurdayım." edebiyatını yapanın zütünden kan alır kızılay'a bağışlarım. mallığın lüzumu yok. ygs puanınızı gibtir ediyorsunuz. ygs diye bir şey asla var olmadı. tamam mı? sizin ne zütünüzü kaldırsın ne de moralinizi gibip atsın. ygs yok. asla var olmadı. ama ne var? evet lys.

    evet sayısaldan gireceklere sesleniyorum. 12. sınıf mat'ını trigo'yu ve fonksiyonları yalayıp yutun. sevişin. sıçmayın. garanti veriyorum o konuları anlarsanız 40 doğru garanti. bak garanti diyorum. kalan 10 taneyi de sen yap eşşek değilsin ya.

    kimya'dan organiği hallet. fizik biraz huur çocuğudur ama yüz çevirme. fiziği de gıdıkla. biyoloji tıpçı binler için gibici. biyolojiye çalışırken elinize kitap alıp not ezber yapmayın. alın test kitabını çözmeye başlayın. bilmediğiniz yere mi geldi? açın öbür kitaptan bakın. en akılda kalan yolu ve öğrenme şekli budur.
    ···
   tümünü göster