1. 1.
    +19 -2
    kardeşlerim, arkadaşlarım !

    http://www.youtube.com/watch?v=JNZh-U7U5xQ

    günlerdir real madrid-galatasaray maçı konuşuluyor. Bazı huur çocukları dalga geçiyor 8, 10, 15 yiyeceksiniz diyor. Sizlere sesleniyorum huur çocukları adam olun olum adam, açın türk bayrağını türkiye diye bağırın maçta, galatasaray'ı değil türkiyeyi tutun.

    http://youtu.be/ahFD3xeS2YI

    kimse oyun bitti diye düşünmesin. evet belki dünyanın en iyi takımına karşı oynayacağız ama hiç bişi bitmedi. Biz değilmiydik 2 sene önce kümede kalma tehlikesi yaşayan, biz değilmiydik 10-15 senedir fenerbahçe'nin altında kalan, biz değilmiydik her derbiye korkulu gözlerle bakan. Avrupa macerasının 2000 de bittiğini düşünen ! Biz değilmiydik sürekli 2000ler öncesi başarılarımızla övünen. Herkesin dalga geçtiği, karşı cephe aldığı, herkesin nefretle baktığı galatasaraydık biz !!

    Ama dev uyandı, onu siz uyandırdınız ! Bunu siz istediniz. Çok değil 3 4 hafta önce schalke şöyle yapacak böyle yapacak diyen sizlerdiniz. Biz galatasaraylılar dahil galatasarayın schalkeyi geçeceğine inanan çok ama çok az kişi vardı ama galatasaray yaptı. Şimdi de korkuyoruz önümüzde madrid var, dünya devi madrid ! elemek mi? imkansız değil sadece zor ! Elensek nolur ki herkes alkışlar 10 yiyelim 15 yiyelim biz yine bağırırız cimbombom diye !

    elenirsek oyun bitmeyecek. Çünkü biz daha yeni başladık bu oyuna bu sene başladık önümüzde uzun bir süre var. Ve birgün o kupa sarıyla kırmızının arasında türkiyeye gelecek !!
    ···
   tümünü göster